Renault Master L3H3 150.35

Sähköposti Tulosta PDF

Koeajamamme auto lainattiin tällä kertaa Renault Trucksin rivistä. Aika on ollut suopea Renault Masterin ulkomuodoille. Sen yleisilme on säilynyt vielä viisi vuotta ensiesittelynsä jälkeenkin tuoreena.

Renault Master pakettiautoja tarjotaan nykyisin perinteisen henkilöautokanavan ohella myös raskasta kalustoa maahantuovan Renault Trucksin kautta. Koeajoimme suositun L3H3 korisen Masterin ja katsoimme mitä uutta sillä on tarjottavanaan.
 

Scanian uudet Euro 6 V8:t

Sähköposti Tulosta PDF

Koeajetun kaltaisien yhdistelmien omistajaksi haikaileville kerrottakoon että tämän kokoluokan sorajunien hinnat pyörivät kokonaisuudesta riippuen 280 000 – 350 000 euron ympärillä. Koeajamamme R 730 megamoottorinen yhdistelmä edustaa hinnaston korkeampaa päätä.

Scanian Euro 6 V8-moottorivalikoima täydentyi 730-hevosvoimaisella versiolla. Uudet moottorit esiteltiin arvolleen sopivasti lähes maksimikantavuuksiin lastattujen sorayhdistelmien yhteydessä. Toimitus otti niistä tuntumaa Karkkilan ja Lohjan kumpuilevilla pikkuteillä. Viesti meni perille, vinkkelissä on voimaa!
 

Mikko Paatero: Liikennevalvonnan tasovaatimus tulee poliitikoilta (HS 31.3.2014)

Sähköposti Tulosta PDF
"Tavallinen konstaapelin" lukijan kirje Etelä-Suomen Sanomissa:
Liikennevalvonta  tarpeellisempi kuin hälytystehtävät ja järjestyksen ylläpitäminen. Sakotusta lisättävä tai pysyttävä samana kuin 2013. Päällikköohje.

Kaksinkertainen ylinopeudesta rangaistu (kerran yritti jopa "käpälämäkeen" poliisisuhteella), ylinopeuksien nollatoleranssia vaatinut, LP:n lakkauttaja, jatkuvien poliisiskandaalien ylipoliisijohtaja Mikko Paatero puolustelee ja piiloutuu taas "poliitikkojen" taakse. Onko ylipoliisijohtaja kädetön omien joukkojensa ohjailussa?

Arvoisa lukija anna mielipiteesi kuulua ja kerro mitä mieltä sinä olet ylinopeushysteriasta Suomessa, kuormansidonnan tulkinnoista, muusta, rangaistusten vaikutuksista leipätyöhösi, työpaikkaasi ja perheesi toimeentuloon?
 

Opel Combo Maxi Van 1,6 CDTI

Sähköposti Tulosta PDF

Korotus nostaa Combon korkeuden 2,1 metriin. Se kannattaa pitää mielessä parkkihalleihin ajettaessa. Korinväriset puskurit ja sivuoven lasitus nostavat perusmallin hintaa 330 eurolla.

Opel toi tarjolle uuden aiempaa kookkaamman vaihtoehdon Combostaan. 25 cm perusmallia korkeamman tavaratilan ansiosta kyytiin sopii parhaimmillaan yli viisi kuutiometriä kuormaa.
 

Garmin Nüvi 2597LMT

Sähköposti Tulosta PDF

Nüvi 2597LMT -laitteessa on liikenteen muutoksista ja tietöistä ilmoittava Traffic –palvelu. Liikennehälytykset näkyvät kartan yhteydessä ja kuuluvat tarvittaessa myös puhuttuina. Erikseen puhelimeen ladattavan Smartphone Link -sovelluksen avulla naviin voidaan ohjata internetistä vieläkin reaaliaikaisempia liikenne- ja säätietoja.

Garmin nüvi 2597LMT on autoilijoille suunnattu autonavigaattori, jossa on perus opastustoimintojen lisäksi tietöiden ja ruuhkien kiertämisen mahdollistava liikennetiedotuspalvelu. Kokeilimme mitä tuoreimman sukupolven autonavigaattorilla on tarjottavanaan.
 

GAZelle Next Crew Cab

Sähköposti Tulosta PDF

Ulkoiselta olemukseltaan GAZelle Next on nykyaikainen. Sen ajettavuus on kohtuullisella tasolla – historiallinen venäläiskankeus on kadonnut täysin.

Venäläinen GAZ riemastuttaa yksinkertaisuudellaan. Suurten etäisyyksien maassa, jossa lähin merkkihuolto saattaa olla tuhannen kilometrin päässä, on helppo korjattavuus tärkeä ominaisuus. Auto, tekniikka ja kuljetukselle avautui ainutkertainen mahdollisuus kokeilla itä-naapurin ylpeyttä talvisissa olosuhteissamme.
 

Suomalainen ihmemaali

Sähköposti Tulosta PDF

Maston Rubbercomp jättää kumimaisen, kulutusta hyvin kestävän pinnan. Tuote soveltuu myös maaliruiskulla maalattavaksi. Tällä hetkellä ruiskumaalausta testatataan ja nuotit ohennukseen ja ohjeet maalareille pitäisi olla valmiit maaliskuun aikana.

Suomalainen Maston Oy on tuonut markkinoille uuden innovaation: synteettisen RUBBERcomp kumimaalipinnoitteen. Pinnoitteen huikein ominaisuus piilee sen poistettavuudessa. Maali irtoaa maalatusta pinnasta hiomatta, pelkästään käsin repimällä. Lue pikakoe Auto, tekniikka ja kuljetus 2/2014 lehdestä.

 

Uusi katsastuslaki tulee

Sähköposti Tulosta PDF

Trafin osasntonjohtaja Janne Huhtamäki sekä Liikenne- ja viestintäministeriön liikenneneuvos Kari Saari selittivät katsastuslakiuudistuksen taustoja.

Uusi katsastuslaki on muuttunut keskustelusta todellisuudeksi. Sen myötä määräaikaiskatsastuksia voi suorittaa korjaamoissa ja hintojen toivotaan tippuvan kilpailun myötä.
 

Sisun uusi Polar on tien päällä

Sähköposti Tulosta PDF

Hytti on kotoisin Arocsista, mutta on ilmeeltään onnistuneesti erilainen.

Euro6 koneella varustettua Sisua on jo osattu odottaa. Nyt se alkaa olla valmis. Lue raportti Auto, tekniikka ja kuljetuksen numerosta 1/2014.
 

Iveco Stralis Hi-Way 460 E6 4x2

Sähköposti Tulosta PDF

Euro 6 ei ole tuonut uudistuksia Straliksen ulkokuoreen.

Auto, tekniikka ja kuljetus koeajoi numerossa 1/2014 Iveco Straliksen, jonka kulusta vastaavat nyt uuden sukupolven Cursor –moottorit. 
 


Sivu 1 / 38

Lue uusimmasta numerosta

RENAULT T 460 6x2.
Renault on kova tekijä maissa, joissa sillä on kattava huolto- ja varaosapalvelu. Nyt Renaultilla alkaa olla iskun paikka myös Suomessa.

BIODIESELIN SALAT JULKI.
Uusiutuvat polttoaineet ja bioenergia ovat todella laaja käsite. Auto, tekniikka ja kuljetus kokosi yhteen perustietoa tulevaisuuden polttoaineista.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen
Juhlavuosi
on täällä!


Auto, tekniikka ja kuljetus täyttää vuosia! Tervetuloa juhlistamaan 35 vuotista taivalta lehtemme pariin ensi vuonna. 

Uutiset uusilla sivuilla

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden ajankohtaiset uutiset löytyvät jatkossa www.kuljetusnet.fi sivustolta.Kumpaan taksityypit kuuluu?
 
Kestotilaus 12 kk/10 numeroa 69,30 €
Määräaikainen 12 kk/10 numeroa 77,00 €
Irtonumero (esimerkiksi 6/2011) 7,40 €
*Nimi
*Osoite
*Postitoimipaikka ja postinumero
*Puhelin tai sähköposti
(*Pakollinen tieto) Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ulkomaan- ja lahjatilaukset 
Yhteistyössä:


"Helsingin valtuuston jäsenistä enemmistö on hemuja, helsinkiinmuuttajia. Valtuustossa enemmistö on halunnut Malmin lentokentän purkamista..."  
Lue lisää >>[ 19.04.2014 04:47 ]
feed-image Feed Entries Add to Google

tallinksilja

Mainospalkki


www.timoteippi.fi title=