SsangYongin paluu

Sähköposti Tulosta PDF
SsangYong RextonSsangYong RextonEteläkorealainen SsangYong teki tämän vuoden puolella paluun Suomen markkinoille. Auto, tekniikka ja kuljetus koeajoi SsangYong Rexton W:n. Koeajon voit lukea 7.7. ilmestyvästä lehdestä.
 

European Coach of the Year 2016 valitaan Plovdiv:ssä

Sähköposti Tulosta PDF
Vuoden Turistibussi, Coach of the Year 2016, valitaan 16-19.6. 2105 Bulgariassa pääkaupunki Sofian naapurissa olevan Plovdiv-nimisen pikkukaupungin ympäristössä.Valinta suoritetaan kuuden loppukilpailuun kelpuutetun bussivalmistajan huipputuotteilla. Vertailutestiin valikoituivat Iveco, MAN, VDL, Setra, Sunsundegui ja Temsa. Valinnan suorittavat 21 Euroopan maata edustavat ammattilehtien testikuljettajat. Suomea testeissä edustaa Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden päätoimittaja Klaus Bremer.
 

Lahti OmniExpress huippuluokassa

Sähköposti Tulosta PDF


Lahden Autokoritehtaan 12,4 m pitkä, 3,70 m korkea uusi OmniExpress LK 410 IB4x2NB varustettuna kaikilla herkuilla on kova sana kilpailussa Euroopan isoimpien bussivalmistajien "huippu-Coachien" kanssa. Scanian 13 litran 410 hv:n E6 nokalla tekee ihmejälkeä kulutuksessa yhdistettynä Scanian GRS895R automaattivaihteiston kolmeen välitysohjelmaan: Eco-, Normaali- ja Power-moodiin. 49-1-1 matkustajapaikkaa, 1-0-1 oviratkaisu, WC, kahvikeitin ja jääkaappi, istuinrivikohtaiset latauspistokkeet tableteille ja kännyköille, tietokonepistoke ja WiFi-valmius, sisätiloissa vain 66 dbA:n "kuiskaustasoisella" sisätilaäänellä, kulki Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden testissä ennätyspihisti vain 20 l/100 km kanttiin.

Tulossa Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden sivuille vertailussa Euroopan huippu-Coachiin!

 

Logistiikka-Kuljetus 2015 alkoi, katso kuvat

Sähköposti Tulosta PDF
Logistiikka-Kuljetus 2015 alkoi Helsingin Messukeskuksessa. Katso kuvat tapahtumasta Auto, tekniikka ja kuljetuksen kuvagalleriasta.
 

Scania R 450 – Pienelläkin pärjää

Sähköposti Tulosta PDF


Scania on ottanut uuden suunnan raskaankaluston voimakarkeloissa, nyt vannotaan hevosvoimien asemesta väännön nimeen. Siinä on ajatusta.
Suomen pituussuunnassa halkaissut Scania Nuorgam Express – kiertue tarjosi lähes kaikkia ajateltavissa olevia sääolosuhteita. Samalla selvisi säätilan vaikutukset polttoaineenkulutukseen.
 

Koeajossa Iveco Daily Hi-Matic

Sähköposti Tulosta PDF
Iveco toi ensimmäisenä 8-vaihteisen automaattivaihteiston kevyelle hyötyajonevopuolelleIveco toi ensimmäisenä 8-vaihteisen automaattivaihteiston kevyelle hyötyajonevopuolelle

Ivecon uusi hydraulisella momentinmuuntimella varustettu automaattivaihteisto korvaa entisen 6-vaihteisen robottivaihteiston Daily-mallistossa. Se on tarjolla lähes kaikkiin kori-, alusta ja moottorivaihtoehtoihin, kaikissa kokonaispainolukissa, pois lukien 4x4-, sähkö- ja maakaasu –mallit.

Otimme koeajon puitteissa selvää automaattivaihteiston ominaisuuksista. Koeajoraportti on luettavissa 3.6. ilmestyvän Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden(5/2015) sivuilta
 

Atk:n pikakoe: kannettava jääkaappi

Sähköposti Tulosta PDF
Kokeilimme kannettavaa, tilavuudeltaan 18-itraista Indel B jääkaapia, joka myös pakastaa. Otimme selvää onnistuuko ruokatavaroiden kylmäkuljetus henkilöautolla, vai katkeaako viranomaisten monesti esiin tuoma kylmäketju heti kaupan kassahihnalla. Se selviää tuoreesta 3.6. ilmestyvässä Atk:sta.

 

Kouluttajien kovat haasteet

Sähköposti Tulosta PDF
Teollisuus tarvitsee lähitulevaisuudessa kasapäin uusia konekuljettajia. Millaisia haasteita tilanne luo konekuskien kouluttajille? Lue Kone, työ ja ympäristön juttu Auto, tekniikka ja kuljetus 5/2015 -numerosta.
 

Konehuutokauppaa Tampereella

Sähköposti Tulosta PDF
Tampereella neljännen kerran järjestetyssä Ritchie Bros. Auctioneers -konehuutokaupassa kauppa kävi osanottajien mukaan yllättävän hyvin. Lue Kone, työ ja ympäristön raportti Auto, tekniikka ja kuljetus 5/2015 -numerosta.
 

Ammattilaiset kiertueella

Sähköposti Tulosta PDF
Kone, työ ja ympäristö kävi katsastamassa Wihuri Oy Teknisen Kaupan konetarjontaa Ammattilaiset kiertueella tapahtumassa. Paikalla oli muun muassa Schmidt Swingo 200+ -lakaisukone ja Cat M318F -pyöräalustainen kaivukone. Lue lisää ATK 5/2015 -numerosta.
 


Sivu 1 / 47

Lue uusimmasta numerosta

PIKKU PÄSSI
Kuorma-autoksi rekisteröity Dodge RAM lava-auto yllätti hyvällä ajettavuudellaan ja matalaksi luokiteltavalla polttoaineenkulutuksella.

MESSURAPORTTI
Logistiikka–Kuljetus 2015 oli suurtapahtuma, jolle Helsingin Messukeskus tarjosi hienot puitteet. Houkutuksia ja uutuuksia riitti vilisemällä.
Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 

 

Uutiset uusilla sivuilla

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden ajankohtaiset uutiset löytyvät jatkossa www.kuljetusnet.fi sivustolta.
Yhteistyössä:


"PK-yrittäjät ovat tämän päivän sorretuinta duunariporukkaa, vaikka jo nyt luovat 95% kaikista uusista työpaikoista..."  
Lue lisää >>[ 29.07.2015 12:26 ]
feed-image Feed Entries Add to Google

tallinksilja

Mainospalkki


Mainospalkki