Mainospalkki

Amppeeri-Actros

Sähköposti Tulosta PDF

Pääsimme ajamaan kaksiakselisella eActrosin sarjatuotantoversiolla monipuolisella tiestöllä noin 90 minuutin koeajon. Tänä aikana ehdimme kerätä matkamittamittariin karvan alle 40 kilometriä. eActroksen varustukseen sisältyy tuoreimman sukupolven MirrorCam-peilikamerajärjestelmä.

Teimme eActroksen kanssa ensikertaa tuttavuutta syksyllä 2018. Maistiaisia ajokin eri kehitysversioista on tämän jälkeen otettu useampaan kertaan.
 

Sähköpakettiautojen airut uudentuu

Sähköposti Tulosta PDF

Uusi Renault Kangoo E-Tech yltää 300 kilometrin toimintamatkaan ja akun lataus on mahdollista suorittaa 80 kW:n teholla.

Renault uudistaa täyssähköistä hyötyajoneuvomallistoaan esittelemällä täysin uuden Kangoo E-Techin ja uudella 52 kWh:n akustolla varustetun Master E-Techin.
 

Tekoälyllä lisää ikää

Sähköposti Tulosta PDF

Storebælt Fixed Linkin kuntoa seuraa jo tekoälysovellus.

Auto, tekniikka ja kuljetus kysyi IBM:n Country sales leader Riku Ahlrothilta eri tavoista, joilla tekoälyä jo käytetään apuna logistiikassa. Hän kertoi muun muassa tekoälystä, jota käytetään apunasiltojen rakenteiden tutkimisessa ja esimerkkinä puhui Storebæltin sillasta.
 

Vetyä teille!

Sähköposti Tulosta PDF

Stellantis on valmis vetypakettiautojen massavalmistukseen. Vetykäyttöistä versiota valmistetaan Opel Vivaro-e:n lisäksi sen sisarmalleista Peugeot e-Expertistä ja Citroën e-Jumpystä.

Vetykäyttöinen polttokennopakettiauto on osa Stellantiksen satsausta uusiin, ”nollapäästöisiin” teknologioihin. Opel Vivaro-e Hydrogen tarjoaa sähköpakettiauton hyödyt ilman toimintamatkaan liittyviä rajoituksia. Teknologian yleistymisen suurimpina haasteina ovat vielä korkea hinta ja vajavainen tankkausverkosto.
 

Kaikkien autoilijoiden asialla

Sähköposti Tulosta PDF

- Huonokuntoinen tiestömme rikkoo kaikkien kalustoa, ajattaa kiertoteitä, laskee ajonopeuksia ja aiheuttaa lisää päästöjä, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen toteaa.

Autoliiton juuret johtavat vuoteen 1919, joka jälkeen eri yhdistymisten kautta nykymuotoinen Autoliitto syntyi vuonna 1972.
 

Rahtikiitäjä-Bulli

Sähköposti Tulosta PDF

Umpi-Bullilla on pituutta 5,3 m, leveyttä 1,9 m ja korkeutta 1,99 m. Se on nautiskelijan rassi tien päällä huonoimmissakin olosuhteissa.

Koeajettu VW Transporter ”Premium Edition” 4Motion ”Bulli” umpipakettiauto pitkällä korilla edustaa vuonna 2021 Suomeen tuotua 50 auton erikoiserää kaikilla herkuilla.
 

Vähemmän päästöjä

Sähköposti Tulosta PDF

Mercedes-Benz Trucksin lippulaiva pitkän matkan kaukokuljetuksiin on lokakuusta 2022 alkaen asiakkaiden tilattavissa kolmannen sukupolven 12,8 litran OM 471 moottorilla. Valmistajan tuorein raskaan malliston moottori tarjoaa laajan valikoiman teknisiä innovaatioita, joiden tavoitteena johdonmukaisesti alentaa ajoneuvon käytön aikaisia kokonaiskustannuksia (TCO), säästää polttoainetta ja vähentää CO2-päästöjä vaikuttamatta ajoneuvon suorituskykyyn, ajodynamiikkaan tai – mukavuuteen.

Mercedes-Benzin lippulaivaveturi tarjoaa lukuisia innovaatioita ja teknisiä ratkaisuja, jotka avaavat kuljetusyrityksille mahdollisuuden hoitaa päivittäiset tehtävänsä entistä tehokkaammin. Päivitetty Actros L tarjoaa samaan pakettiin pakattuna kuljettajalle turvallisen, mukavan ja toiminnallisesti suorituskykyisemmän työkalun.
 

Se on tuttu juttu

Sähköposti Tulosta PDF

Daily MY22 lava-autona on Suomessa harvinainen. Tämä versio vaati ainakin lisää kuormaa.

Lisää tilaa, vaihteita, ilmajouset, uutta muotovaahtoa penkkiin ja mitä muuta? Tavaraa saadaan liikkeelle Iveco Daily MY22:lla. Vaihtoehtoja moottoreissa, vaihteistoissa, alustan jousituksessa ja lisävarusteissa lisätään, mutta joku on ja pysyy. Iveco Dailyn runko pysyy tikaspuu-mallisena ja jaksaa jatkossakin kantaa kuormat, taakat nurkumatta.
 

Huolto pitää pyörät pyörimässä

Sähköposti Tulosta PDF

Yritykset pitävät materiaalivarastot minimissä, jolloin täydennyskuljetusten on toimittava. Se edellyttää kuljetuskalustolta toimintavarmuutta.

Kuljetuskaluston kunnossapito on merkittävä kustannuserä yrityksen kulubudjetissa. Ilman toimivaa kalustoa eivät pyörät kuitenkaan pyöri. Kuljetusyrityksen kustannuksista muut kulut haukkaavat noin neljänneksen, johon kakkupalaan kaluston kunnossapitokin sijoittuu.
 

Takana suuria voittoja, edessä suuria haasteita!

Sähköposti Tulosta PDF

- Luottamuksellinen yhteistyö muiden muassa poliisin, Traficomin ja Shell/St1:n kanssa todistaa, että olemme oikealla tiellä nostamassa rahtareiden ammattiosaamista ja arvostusta, Suvi Puntti toteaa tyytyväisenä.

Rahtarit ry:n juuret johtavat Saksan liikenteessä olleelle autolautalle? Suvi Puntti, Kerro vähän lähtötilanteesta!
 


Sivu 1 / 71

Lue uusimmasta numerosta

FORD E-TRANSIT
E-Transit on Fordin ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo. Fordin mukaan se on täysin uusi malli, joka tarkemman tutkailun jälkeen pitääkin paikkansa.

VETYÄ TEILLE!
Vetykäyttöinen Opel Vivaro polttokennopakettiauto on osa Stellantiksen satsausta uusiin, "nollapäästöisiin" teknologioihin.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Korkein viranomaistaho istuu hiljaa kuin hiiri: LVM, Traficom ja väylävirasto. Raideliikenteen valtavista päästömääristä ei puhuta.."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 27.09.2022 19:40 ]
feed-image Feed Entries


Mainospalkki