Ministeri Kyllönen haluaa perusteellisen selvityksen Liikenneviraston toimintatavoista

Sähköposti Tulosta PDF
 Liikenne- ja viestintäministeriö on vastaanottanut ja tutustunut Liikenneviraston 19. syyskuuta toimittamaan selvitykseen Kehäradan lisätöihin liittyvistä epäselvyyksistä.

Ministeriö ei pidä saamaansa selvitystä riittävänä ja aikoo käynnistää ulkopuolisen puolueettoman selvityksen asiasta.

Selvitystyö toteutetaan mahdollisimman pian kuulemalla ensin Kehäratahankkeen kaikkia osapuolia.

Liikenneministeri Merja Kyllönen haluaa toteuttaa perusteellisen selvityksen.

- Haluan käynnistää Kehäradan lisätöistä perusteellisen selvityksen. Samalla huoleni on, että tämän hankkeen ongelmat ovat vain jäävuoren huippu ja heijastaa Liikenneviraston toimintatapaa laajemminkin, sanoo ministeri Kyllönen.

- Viraston selvityksessä on tuotu esiin monia puutteita. Tämä nyt esille tullut tapaus herättää kysymyksen, miten Liikennevirasto huolehtii lainsäädännön mukaisesti tehtävistään ja miten sisäinen valvonta virastossa toimii yleisemminkin suurten hankkeiden kohdalla.

On otettava huomioon, että viraston vastuulla on noin 3 miljardin euron edestä käynnissä suuria liikenneinvestointihankkeita, Kyllönen korostaa.

Valtion talousarviosta annetun asetuksen mukaan viraston johdon on huolehdittava siitä, että virastossa on käytössä asianmukaiset sisäisen valvonnan menettelyt. Näin voidaan varmistaa viraston talouden ja toiminnan laillisuus ja tuloksellisuus.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 19.07.2024 20:33 ]

Mainospalkki