Auto entistä helpommin seisontaan/liikenteeseen

Sähköposti Tulosta PDF
Henkilöautoille voi tehdä jatkossa liikennekäytöstäpoiston tai -oton netin kautta vaikka vain viikonlopuksi, sillä toimenpiteen tekemiseen ei enää tarvita rekisteröintitodistuksen ilmoitusosan tarkistusnumeroa.

Tämä helpottaa myös liikennekäytöstöpoiston tai –oton tekemistä esim. ulkomailta tai muuten reissun päältä.

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on halunnut yksinkertaistaa ja parantaa palvelua poistamalla kaksinkertaisen tunnistamisen.

Liikennekäytöstäpoiston tai –oton tekemiseen tarvitaan jatkossa verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, muttei enää ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tarkistusnumeroa.

Liikennekäytöstäpoisto ja -otto ovat maksullisia tapahtumia ja niistä lähetetään yhä uusi rekisteröintitodistus suoraan kotiosoitteeseen.
Palvelun hinta on 4 euroa ja se maksetaan verkkopankissa.
Uudistukset tulivat voimaan 5.5.2013. Samalla myös uuden rekisteröintitodistuksen sähköistä tilauspalvelua parannettiin siten, että myös 15-vuotiaat voivat tilata oman moponsa tai mopoautonsa rekisteröintitodistuksen.

Trafin sähköiset palvelut osoitteesta www.trafi.fi/sahkoisetpalvelut
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 19.07.2024 21:18 ]

Mainospalkki