Mainospalkki

Perävaunuilla ei ole mitta- eikä painorajaa!

Sähköposti Tulosta PDF

Ajoneuvoyhdistelmien ylisuurissa mitoissa ja painoissa edetään meillä tarkasti tutkimus- ja testaustietä, Otto Lahti sanoo.

Otto Lahti, käytännössä perävaunukehityksen tärkeä päättäjä Suomessa, istuu ison päällä. Se koskettaa jokaista suomalaista!
 

Uusi muttei erilainen

Sähköposti Tulosta PDF

Iso uudentyyppinen Fiat-merkki erottaa Scudon muista Stellantis sisaruksistaan.

Fiatin uutuusmalli Scudo tulee samalta tehtaalta kuin Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Toyota Proace ja Opel Vivaro. Sen vuoksi erot sisarmalleihin eivät olekaan suuren suuret ja valinnan merkkien välillä määrääkin lähinnä hinta- ja varuste-erot, takuu- ja huoltopalvelut, ja mahdollisesti brändiuskollisuus.
 

Kohti laajempaa jakelua

Sähköposti Tulosta PDF

Testissä mäkilähtö ja hidastuvuus.

Kuorma-autojen sähköistäminen on alkanut pienemmän kokoluokan lähijakeluun tarkoitetusta kalustosta. Raskaampien ajoneuvojen kohdalla akuston koko, paino ja hinta ovat olleet kehityksen jarruna. Nyt uusia ratkaisuja on löytymässä. Pääsimme koeajamaan Mercedes eActroksen Tukholmassa.
 

Vuoden Minibussi 2023

Sähköposti Tulosta PDF

Shaula Sprinter on joka suuntaan nätisti pyöristetty ja paisutettu rakennelma Mercedes-Benz Sprinterin pohjalta.

Vuoden Minibussi -titteli julkaistiin Madridin kansainvälisten bussimessujen avajaispäivänä. Sen sai espanjalaisen koritehtaan, Carbussin, valmistaman Shaula Sprinter. Mallin nimi “Shaula” on otettu Skorpionin tähtikuviosta ja taivaalta on napattu muutkin Carbussin mallien nimet.
 

Paljonko Kiina omistaa Suomen satamista?

Sähköposti Tulosta PDF

Helsingin valtuusto kaatoi Keskustatunnelin. Kestänee kauan, jos se vielä nousee. Tallinnan liikene keskitetään Länsisatamaan ja Tukholman liikenne Katajanokalle. Katsottiin että näin keskittämällä saataisiin satamaliikenteen ruuhkat vähentymään, Ville Haapasaari sanoo.

Kiina hallitsee Afrikassa rahan vallalla. Se on jo vuosia ostanut itselleen valtaa myös Euroopassa. Myös Suomessa. Puhutaan Vuosaaren satamasta.
 

Kätevämpi katettuna

Sähköposti Tulosta PDF

Kokovalkoisessa riisutummassa D-Maxissa on jotakin Safaritunnelmaakin.

Isuzun uusi D-Max Space Cab lava-auto on hyvä ajettava ja tavaratkin saa suojaan sateelta, jos valitsee katetun version. Lasikuidusta valmistettu takaosa antaa tietysti myös turvaa siltä, että joku yrittäisi varastaa lavalta jotakin.
 

Puolet myynnistä nollapäästöautoja vuoteen 2030 mennessä!

Sähköposti Tulosta PDF

Ford Trucks esitteli IAA 2022-messuilla ensimmäisen täysin uuden 270 kW jatkuvaa tehoa tuottavalla sähkömoottorilla varustetun sähköautonsa, jonka on tarkoitus tukea sen kunnianhimoisia tavoitteita. Kolmiakselisessa jätepakkaajalla varustetussa ajokissa on Li NMC-akut, joiden yhteiskapasiteetti on 392 kWh, joilla toimintamatkaksi luvataan jopa 300 kilometriä. Latausajaksi 20 % prosentin varaustasosta 80 % tasoon kerrottiin 75 minuuttia. Ford Trucksin ensimmäinen sähkökuorma-auto on varustettu neliportaisella vaihteistolla. Sen ePTO-voimanotto mahdollistaa 45 kW:n jatkuvan ja 75 kW:n hetkellisen tehonkäytön.

Ford Trucks esitteli IAA Transportation-messuilla ensimmäisen täysin uuden sähkökuorma-autonsa, joka merkitsee sen ensimmäisiä askelia kohti kestävää kehitystä.
 

MAN Lion’s City 12E – Työvoitto

Sähköposti Tulosta PDF

MAN Lion’s City E, Vuoden 2023 Kaupunkibussi, kasvoi voittajaksi vuodesta 2020 alkaen.

Vuoden 2023 Kansainväliseksi Kaupunkibussiksi julistettiin Hanoverin IAA-näyttelyn galaillassa täyssähköinen MAN Lion’s City 12 E.
 

Latausinfran suunnittelu aloitettava heti

Sähköposti Tulosta PDF

Enerqo Oy:n myyntipäällikkö Mikko Summala kertoo, että Helsingin seutuliikenteessä on tavoitteena leikata lähipäästöjä 90 prosentilla vuoteen 2025 mennessä. Sähköbussien saatavuus saattaa muodostua pullonkaulaksi; niiden lisäksi tarvitaan kuvassa näkyviä, tehokkaita latausasemia ja niille riittävä sähkönsyöttö.

Kuljetusalalla yhä suuremmat autot muuttuvat sähköisiksi. Se asettaa haasteita rakentaa tarvittavainfra ja sopeuttaa se olemassa olevaan sähköverkkoon.Monin paikoin verkko on niin heikko, että sitäkannattaa tukea järeällä akustolla.
 

Amppeeri-Actros

Sähköposti Tulosta PDF

Pääsimme ajamaan kaksiakselisella eActrosin sarjatuotantoversiolla monipuolisella tiestöllä noin 90 minuutin koeajon. Tänä aikana ehdimme kerätä matkamittamittariin karvan alle 40 kilometriä. eActroksen varustukseen sisältyy tuoreimman sukupolven MirrorCam-peilikamerajärjestelmä.

Teimme eActroksen kanssa ensikertaa tuttavuutta syksyllä 2018. Maistiaisia ajokin eri kehitysversioista on tämän jälkeen otettu useampaan kertaan.
 


Sivu 1 / 72

Lue uusimmasta numerosta

MAN eTRUCK
MAN uskoo pystyvänsä hoitamaan kaikki kuljetustoiminnot täysin sähköisesti vuodesta 2024 alkaen.

CONTLEN INNOVAATIO
Suomalainen Contle ylsi Trailer Innovation 2023 -innovaatiokilpailussa kolmannelle sijalle kuljetuskonttien siirtämiseen tarkoitetulla sovittimellaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"HSL:n vastaus lehdistössä vanhusten ja liikuntavammaisten vastalauseille on tyly: Kävelkää tai käyttäkää polkupyörää lyhyillä matkoilla.."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 02.12.2022 08:28 ]
feed-image Feed Entries


Mainospalkki