Aleksi Kivimäki kiertää Suomea uudella Volvolla

Sähköposti Tulosta PDF

E&A Viitasalon Volvo FH500 Limetecin kokosivuaukeavalla korilla ja Moffett-ajoneuvotrukilla on rakennettu monipuolisiin massatavarakuljetuksiin. Esimerkiksi lattia on tehty kestämään paperirullien lastaukset.

Kuljettaja Kivimäki on osallistunut uuden ajokkinsa varusteluun. Tehokkuutta työntekoon tuo sopiva kalusto, mutta myös luontevat suhteet ajojärjestelyyn.
 

Uutta kuljettajalle, turvaa muille

Sähköposti Tulosta PDF

Ratin on muotoiltu uudelleen, jonka myötä keskiön ja kehän välinen etäisyys on kasvanut. Tämä parantaa näkyvyyttä uuteen mittaristoon.

Renault Trucks on tuonut raskaisiin ajokkeihinsa mukavuutta ja turvallisuutta lisääviä uudistuksia. Ajolinja maisteli niitä käytännössä.
 

Sähköauton akku voidaan korjata

Sähköposti Tulosta PDF

Yksittäinen vaihdettava akkukenno.

Akkukennojen keinotekoinen vanhentaminen. Lämmönsiirtotahnan levitys. Jännitteen tasapainotus. Akkujen korjaus vaatii pätevyyttä ja taitoa.
 

Tasaista äänetöntä menoa

Sähköposti Tulosta PDF

Käytettynä tuotu Iveco Eurocargo 80E on peruskunnostettu ja muunnettu Lielahden Autokeskuksessa Keuruulla sähkökäyttöiseksi.

Ajolinja otti selvää millainen retrofiksattu Iveco Eurocargo 80E on tien päällä.
 

Kirkkokyytejä ja alumiiniprofiileja

Sähköposti Tulosta PDF

Raja-ahon kalustoa Kuortaneelta. Kuvassa Veli-Matti Raja-aho.

Yli 70 vuotta ovat Raja-ahot olleet tien päällä. Nyt viedään alumiinia ja kalusto on sen mukaista.
 


Sivu 1 / 41
Lue uusimmasta numerosta

LÄNNEN VILJAJUNA
Kuljetusyrittäjä Jarmo Saari kuuluu vannoutuneiden V8-autoilijoiden joukkoon. Hänen näyttävä Scaniansa on yhtenä tähtenä Power Truck Show:ssa.

NÄLKÄMAAN LAULUJA
Nälkämaa Truck Meetingissä vilua ja nälkää karkotettiin toukokuussa 121 esillä olleen auton voimin. Ajolinja oli mukana kyselemässä kuulumisia.

Pääkirjoitukseen
Tilaa lehtiYhteistyössä


[ 24.07.2024 03:16 ]
feed-image Feed Entries

Mainospalkki