Neste Oil julkaisi ihme-dieselin

Sähköposti Tulosta PDF
 Pro Diesel korvaa Nesteen palveluasemilla tällä hetkellä myytävän dieselpolttoaineen Pro Diesel korvaa Nesteen palveluasemilla tällä hetkellä myytävän dieselpolttoaineenNeste Oilin asemat aloittivat sunnuntaina uuden entistä kalliimman dieselpolttoaineen myynnin. Polttoaine tulee myyntiin Nesteen palveluasemille kautta Suomen.
 
Neste Pro Diesel on Nesteen Suomessa kehittämä ja valmistama diesellaatu. Uutta diesellaatua on tutkittu VTT:n tutkimuslaboratoriossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Neste Oilin moottorilaboratoriossa.

Tutkimustulosten mukaan uutta Pro Dieseliä käyttämällä voidaan polttoaineen kulutusta vähentää jopa viisi prosenttia, autosta, ajotavasta ja olosuhteista riippuen.

Uuden polttoaineen kerrotaan myös parantavan auton suorituskykyä sekä vähentävän autoilusta syntyviä päästöjä. Lisäksi Pro Dieselin kerrotaan säilyttävän voiteluöljyn ominaisuudet pidempään, joten on ilmeistä että auton huollontarvekin vähenee.

Uuden "ihme-dieselin" kehittämisessä on kuunneltu eri autonvalmistajia ja heidän toiveitaan polttoaineen ihanteellisestä koostumuksesta.

"Olemme kehittäneet Neste Pro Dieselin, koska haluamme tarjota asiakkaillemme polttoaineen, joka tekee autosta tehokkaamman ja samaan aikaan pienentää kulusta ja päästöjä. Olemme iloisia, että suomalaiset autoilijat saavat ensimmäisinä maailmassa tankata tätä autonvalmistajien suosittelemaa huipputuotetta", sanoo Neste Oilin Öljyn vähittäismyynnistä vastaava johtaja Sakari Toivola.

Pro Diesel korvaa Nesteen palveluasemilla tällä hetkellä myytävän dieselpolttoaineen. Neste Oilin Express- ja Truck-asemilla myydään edelleen perinteistä dieseliä.

Auto, tekniikka ja kuljetus jää mielenkiinnolla odottamaan kuljetusliikkeiden kokemuksia polttoaineen kulutuksen vähenemisestä käytännössä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 19.04.2024 04:08 ]

Mainospalkki