Sisun myynti vetää, lomautukset peruttu!

Sähköposti Tulosta PDF


Oy Sisu Auto Ab on perunut yt-neuvotteluissa kertaalleen sovitut määräaikaiset lomautukset ja palkkaa lisää henkilöstöä Karjaan tehtaan tuotantoon.

- Tilauskannan kasvun ansiosta yhtiön tuotantokapasiteetti on myyty kevään osalta täyteen ja myynnin arvioidaan kasvavan myös loppuvuoden osalta merkittävästi, sanoo Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen.
 
Suoraan tehtaan alaisuudessa toimiva Sisu Polar kuorma-autojen kotimaan myyntiverkosto on nyt valmis ja kattaa koko maan. Myyntiverkostoon kuuluu kaikkiaan yhdeksän myyjää ja sen tukena on tehtaan asiantuntijoista koottu myyntitiimi.

Sisun viennissä painopistealueita ovat Norja, Venäjä sekä sotilaskäyttöön suunniteltujen Sisu maastokuorma-autojen siviilisovellutusten tarjoamat vaativat käyttötehtävät Keski-Euroopassa. Näistä tuotteista tarjoustoiminta on jo käynnissä.

Kysynnän kasvun taustalla on Korhosen mukaan koko henkilöstön vahva sitoutuminen uuden Sisu Polar malliston kehittämiseen sekä sidosryhmien luottamus Sisun tulevaisuuteen.

- Yhtiön osakkaat ovat solmineet Finnveran ja Nordean kanssa rahoitusratkaisun, jonka avulla turvataan toiminnan kasvun aiheuttama pääoman tarve. Tämä lisärahoitus antaa mahdollisuuden yhtiön pitkäjänteiseen kehitystyöhön sekä vientitoiminnan vahvistamiseen, Korhonen sanoo.

Sisu Auton osakkaina ovat Timo Korhonen, Olof Elenius ja talousjohtaja Maija Elenius. Yhtiön toiminnan vakiinnuttua konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2007 toiminut Olof Elenius on luopunut päivittäisistä operatiivisista toiminnoista, mutta jatkaa hallituksen jäsenenä.

Timo Korhonen on siirtynyt Eleniuksen tilalle konsernin hallituksen puheenjohtajaksi ja toimii myös Sisu Auton toimitusjohtajana.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

RONSKI RENAULT
Renaultin K-sarja on tunnettu sen maasto-ominaisuuksista ja järeästä rakenteesta. Koeajoimme lähes täydessä lastissa ollutta 520 hevosvoimaista.

CES 2019
CES-tapahtumassa Las Vegasissa esiteltiin tulevaisuuden ja tämän päivän teknologioita. Osansa sai myös automaailma.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Kaikkien aikojen liikennesuma on luvassa pääkaupungin itäisen pääväylän, Hämeentien ja ympäristökatujen muuttamisella jalankulku-, pyäräily, ja joukkoliikennekaduiksi..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 23.02.2019 19:58 ]