Kotkan Ristinkallioon uusi Scania-autotalo

Sähköposti Tulosta PDF
Scania-keskus nousee moottoritie E18:n varrelle.Scania-keskus nousee moottoritie E18:n varrelle.Scania Suomi Oy rakentaa uuden raskaan kaluston palvelukeskuksen Ristinkallion kaupunginosaan Kotkaan.

Uudet toimitilat valmistuvat elokuun 2013 loppuun mennessä.

Scania Suomi Oy on hankkinut runsaan kolmen hehtaarin tontin Kotkan Ristinkalliosta. Tontti sijaitsee raskaan liikenteen kannalta hyvällä paikalla moottoritie E18:n välittömässä läheisyydessä.

Tontille rakennetaan asiakaspalvelu- ja korjaamotiloineen noin 2 400 m²:n suuruinen täyden palvelun autotalo, johon sijoittuvat myynti-, korjaamo- ja varaosatoiminnot. Autokorjaamoon tulee yhdeksän raskaan kaluston huolto- ja korjauspaikkaa. Henkilöstön määrä on 17.

Scania Suomi on toiminut Kotkassa vuodesta 1983. Kotkan lisäksi Keski- ja Itä-Suomen Scania-yksiköllä on palvelukeskukset Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Scania on Kotkan alueella kokonaismassaltaan yli 18 tonnia painavien kuorma-autojen markkinajohtaja.
Alueen Scania-kanta on 448 ajoneuvoa.

Suomessa on tammi-syyskuussa ensirekisteröity yhteensä 1829 raskasta kuorma-autoa, joista Scanian osuus on 572 kappaletta eli 31,3 prosenttia. 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 16.06.2024 18:25 ]

Mainospalkki