Berner luopuu autokaupasta

Sähköposti Tulosta PDF
Volkswagenin, Audin ja Seatin maahantuoja VV-Auto Group Oy on sopinut merkkiedustuksiensa siirtymisestä LänsiAutolle Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

LänsiAuto on ostanut Auto-Bernerin Kouvolan ja Lappeenrannan Volkswagen-, Audi- ja Seat-liiketoiminnot siten, että liiketoiminnot, niiden henkilökunta ja toimitilat siirtyvät LänsiAutolle sellaisinaan 28.12.2012.

Lisäksi toisen erikseen tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena Lehtoauton Kotkan Volkswagen- ja Seat-liiketoiminnot henkilökuntineen siirtyvät LänsiAutolle uusien toimitilojen valmistuessa Kotkaan loppuvuodesta 2013.

LänsiAuto käynnistää rakennustyöt Kotkassa vielä tämän vuoden aikana.

Liiketoimintojen siirryttyä autotalot käyttävät nimiä LänsiAuto Kouvola, LänsiAuto Lappeenranta ja LänsiAuto Kotka.
 
Kyseessä on merkittävin yksityisien jälleenmyyjien välillä toteutettu VV-Auton maahantuomien automerkkien edustuksia koskeva järjestely 2000-luvulla.

Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan talousalueet vastaavat yhteensä noin viiden prosentin osuutta koko Suomen autokaupan volyymistä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UUSI IVECO S-WAY
Iveco markkinoi tuoretta WAY-mallistoaan ensi vuosikymmenen tuotteena, joka tarjoaa asiakkaille yhä enemmän ominaisuuksia.

POWER TRUCK SHOW
Power Truck Show kokosi tuttuun tapaan Pohjanmaan lakeuksille kirjavan joukon raskasta kalustoa. Kaluston lisäksi esiteltiin runsaasti mielenkiintoisia palveluita ammattilaisille.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Taksi oli vaihtoehto. Se tuli maksamaan karvan alle 5 000 euroa kahdeksassa viikossa..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 16.09.2019 20:34 ]