Berner luopuu autokaupasta

Sähköposti Tulosta PDF
Volkswagenin, Audin ja Seatin maahantuoja VV-Auto Group Oy on sopinut merkkiedustuksiensa siirtymisestä LänsiAutolle Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

LänsiAuto on ostanut Auto-Bernerin Kouvolan ja Lappeenrannan Volkswagen-, Audi- ja Seat-liiketoiminnot siten, että liiketoiminnot, niiden henkilökunta ja toimitilat siirtyvät LänsiAutolle sellaisinaan 28.12.2012.

Lisäksi toisen erikseen tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena Lehtoauton Kotkan Volkswagen- ja Seat-liiketoiminnot henkilökuntineen siirtyvät LänsiAutolle uusien toimitilojen valmistuessa Kotkaan loppuvuodesta 2013.

LänsiAuto käynnistää rakennustyöt Kotkassa vielä tämän vuoden aikana.

Liiketoimintojen siirryttyä autotalot käyttävät nimiä LänsiAuto Kouvola, LänsiAuto Lappeenranta ja LänsiAuto Kotka.
 
Kyseessä on merkittävin yksityisien jälleenmyyjien välillä toteutettu VV-Auton maahantuomien automerkkien edustuksia koskeva järjestely 2000-luvulla.

Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan talousalueet vastaavat yhteensä noin viiden prosentin osuutta koko Suomen autokaupan volyymistä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VIRTAVIIVAISTETTU
Renault Master on luonut nahkansa. Suora- viivaisemmalla ulkonäöllä varustettu Master oli koeajossa terävällä 180 hevosvoiman moottorilla.

VETYVETURI
Iveco, FPT Industrial ja Nikola julkistivat Nikola TRE:n, ensimmäisen kuorma-auton, joka syntyi CNH Industrialin ja Nikolan yhteístyönä.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Sähköauto on kehityksen välivaihe. Päätepiste on vetyauto! Näin minulle sanottiin jo noin 15 vuotta sitten Berliinissä Daimlerin tulevaisuustutkimuksessa..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 28.01.2020 23:19 ]