Volkswagen esitteli e-Co-Motion konseptiauton

Sähköposti Tulosta PDF

Volkswagen Commercial Vehiclesin johtokunnan edustaja Eckhard Scholzin mukaan projektin tavoitteena on valmistaa ajoneuvo, jossa hallittavuus on huippuluokkaa ja hiilijalanjälki pieni sekä hyvä näkyvyys joka suuntaan. Volkswagen Commercial Vehiclesin johtokunnan edustaja Eckhard Scholzin mukaan projektin tavoitteena on valmistaa ajoneuvo, jossa hallittavuus on huippuluokkaa ja hiilijalanjälki pieni sekä hyvä näkyvyys joka suuntaan.

Sähköllä toimiva e-Co-Motion konseptiauto on Volkswagenin vastaus kasvavien kaupunkien luomaan paineeseen tavarankuljetusten lisäämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

e-Co-Motion sähköjärjestelmä on kiinnitetty taka-akseliin vaihdekaatikon kanssa, mikä mahdollistaa kaupunkiajossa suuret kääntökulmat etuakselille. kääntöympyrä on 8.95 metriä.

e-Co-Motioinin jatkuva teho on 50 kW (68 hV) ja suurin teho on 85 kW (115 hV). Maksimivääntö taas on 270 Nm.
e-Co-Motion sopii taajamien lisäksi myös moottoriteille, koska järjestelmä ei rajoita nopeutta 120 km/h:ssa.Ajoneuvolle on kolmen eri kapasiteetin akut: 20 kWh, 30 kWh ja 40 kWh, joiden toimintasäteet ovat: 100 km, 150 km ja 200 km.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UUSI AIKAKAUSI
Futuristisesti suunniteltu ProCabin-ohjaamo merkitsee Mercedes-Benz Actros-malliston päivitystä uudelle aikakaudelle.

VILLILÄNSI JATKUU
Suuresta taksiuudistuksesta on jo useita vuosia. Lähes heti todettiin että pieleen meni ja korjattavaa riittää. Aikaa kuluu ja edelleenkään mitään ei tapahdu.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Virastojen ja virkamiesten määrä on Suomessa kasvanut yli äyräidensä. Apulaisiksi tarkoitetut ovat kasvaneet herrakansaksi..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 22.05.2024 05:48 ]

Mainospalkki