Berner luopuu autokaupasta

Sähköposti Tulosta PDF
Volkswagenin, Audin ja Seatin maahantuoja VV-Auto Group Oy on sopinut merkkiedustuksiensa siirtymisestä LänsiAutolle Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

LänsiAuto on ostanut Auto-Bernerin Kouvolan ja Lappeenrannan Volkswagen-, Audi- ja Seat-liiketoiminnot siten, että liiketoiminnot, niiden henkilökunta ja toimitilat siirtyvät LänsiAutolle sellaisinaan 28.12.2012.

Lisäksi toisen erikseen tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena Lehtoauton Kotkan Volkswagen- ja Seat-liiketoiminnot henkilökuntineen siirtyvät LänsiAutolle uusien toimitilojen valmistuessa Kotkaan loppuvuodesta 2013.

LänsiAuto käynnistää rakennustyöt Kotkassa vielä tämän vuoden aikana.

Liiketoimintojen siirryttyä autotalot käyttävät nimiä LänsiAuto Kouvola, LänsiAuto Lappeenranta ja LänsiAuto Kotka.
 
Kyseessä on merkittävin yksityisien jälleenmyyjien välillä toteutettu VV-Auton maahantuomien automerkkien edustuksia koskeva järjestely 2000-luvulla.

Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan talousalueet vastaavat yhteensä noin viiden prosentin osuutta koko Suomen autokaupan volyymistä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

SÄHKÖ VS. DIESEL
Vuoden 2023 Arctic Testissämme keskityttiin vertailemaan diesel- ja sähkökäyttöisten jakelu- ja pakettiautojen käyttökustannuksia.

KILOMETRIJAHTI
Mitä, jos mittaisimme Volvo FH Electric rekkaveturin toimintamatkan käytännön testillä? Lähde mukaan tien päälle ja todista tulokset itse.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"En suoralta kädeltä muista, että AKT olisi koskaan kantanut erityistä huolta ammattikuljettajien työpaikoista ja palkoista..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:

 


[ 23.03.2023 03:44 ]


Mainospalkki