Berner luopuu autokaupasta

Sähköposti Tulosta PDF
Volkswagenin, Audin ja Seatin maahantuoja VV-Auto Group Oy on sopinut merkkiedustuksiensa siirtymisestä LänsiAutolle Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

LänsiAuto on ostanut Auto-Bernerin Kouvolan ja Lappeenrannan Volkswagen-, Audi- ja Seat-liiketoiminnot siten, että liiketoiminnot, niiden henkilökunta ja toimitilat siirtyvät LänsiAutolle sellaisinaan 28.12.2012.

Lisäksi toisen erikseen tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena Lehtoauton Kotkan Volkswagen- ja Seat-liiketoiminnot henkilökuntineen siirtyvät LänsiAutolle uusien toimitilojen valmistuessa Kotkaan loppuvuodesta 2013.

LänsiAuto käynnistää rakennustyöt Kotkassa vielä tämän vuoden aikana.

Liiketoimintojen siirryttyä autotalot käyttävät nimiä LänsiAuto Kouvola, LänsiAuto Lappeenranta ja LänsiAuto Kotka.
 
Kyseessä on merkittävin yksityisien jälleenmyyjien välillä toteutettu VV-Auton maahantuomien automerkkien edustuksia koskeva järjestely 2000-luvulla.

Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan talousalueet vastaavat yhteensä noin viiden prosentin osuutta koko Suomen autokaupan volyymistä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 23.04.2024 08:19 ]

Mainospalkki