Ford Transit Custom hybridille International Van of the Year 2020

Sähköposti Tulosta PDF

Ford of Europe saavutti ensimmäisen ja toisen sijan International Van of the Year 2020 (IVOTY) -kilpailussa. Ford varmisti arvostetun tittelin kuudennen kerran Transit Custom Plug-In Hybrid -mallilla. Ford of Europen hyötyajoneuvojen toimitusjohtaja Hans Schep vastaanotti palkinnon Solutrans 2019 -tapahtumassa Lyonissa, Ranskassa 20. marraskuuta.

Uudet Ford Transit Custom Hybridit valittiin 25 eri Euroopan maan hyötyajoneuvotoimittajista koostuvan tuomariston toimesta. Mallisto voitti melko ylivoimaisesti 97 pisteellä. Lähin haastaja, joka sattui myös olemaan Fordin tuote, oli Transit EcoBlue Hybrid 54 pisteellä. Kolmantena oli uusi Volkswagen Transporter T6.1. Muut kilpailijat olivat uusi Renault Master, viimeisimmät Iveco Dailyt sekä Fiat Ducato.

Hans Schep oli erittäin tyytyväinen vastaanottaessaan palkintonsa Van of the year juryn puheenjohtajalta,Jarlath Sweeneyltä.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että IVOTY-tuomaristo on valinnut Transit Custom Hybrid -sarjamme tätä arvostettua palkintoa varten. Pakettiauto-operaattorit tarvitsevat käytännöllisiä ja tehokkaita sähköisiä ajoneuvoja, jotka ovat räätälöityjä heidän tarpeisiinsa. Uskomme uusien hybridiemme vastaavan juuri tähän kysyntään ja tarjoavan valikoiman ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin, Schep sanoi.

Sweeney mainitsi, että Ford ansaitsee erityiskiitoksen menestyksestään hybridipakettiautojen kehittelyssä, mukaan lukien plug-in-hybridi (PHEV) että dieselhybridi (mHEV) -tekniikat.

- Tuomaristo arvosti Fordin suuntaa kehittää toimiva käyttövoimavaihtoehto, joka täyttää sekä kaupunkien että maaseudun vaatimukset mahdollisen ympäristöystävällisellä tavalla. Fordin plug-in-hybridijärjestelmä on nollapäästöinen ilman toimintamatkaan liittyvää ahdistusta. Se ei aseta kompromisseja hyötykuormaan liittyen, ja sen latausjärjestelmä on yksinkertainen. Periaatteessa tekniikka on suunniteltu parantamaan paikallista ilmanlaatua toimimalla sähkövoimalla kaupungeissa. Mikään muu valmistaja ei ole vielä lähtenyt aivan samalle tielle, hän lisäsi.

Kilpailun alkuajoista, vuodesta 1992 asti, Ford of Europe on voittanut IVOTY-palkinnon kuusi kertaa, ensimmäinen vuonna 2001 Ford Transitilla ja vuonna 2003 Ford Transit Connectilla. Vuonna 2007 Ford Transit menestyi jälleen, ja vuonna 2013 voitti Ford Transit Custom. Seuraavana vuonna kunnianosoitukset otti Transit Connect ja nyt on uusien hybridien vuoro loistaa.

Suomea IVOTY-tuomaristossa edustaa Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden Henri Pakarinen.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 16.06.2024 18:14 ]

Mainospalkki