Sisun myynti vetää, lomautukset peruttu!

Sähköposti Tulosta PDF


Oy Sisu Auto Ab on perunut yt-neuvotteluissa kertaalleen sovitut määräaikaiset lomautukset ja palkkaa lisää henkilöstöä Karjaan tehtaan tuotantoon.

- Tilauskannan kasvun ansiosta yhtiön tuotantokapasiteetti on myyty kevään osalta täyteen ja myynnin arvioidaan kasvavan myös loppuvuoden osalta merkittävästi, sanoo Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen.
 
Suoraan tehtaan alaisuudessa toimiva Sisu Polar kuorma-autojen kotimaan myyntiverkosto on nyt valmis ja kattaa koko maan. Myyntiverkostoon kuuluu kaikkiaan yhdeksän myyjää ja sen tukena on tehtaan asiantuntijoista koottu myyntitiimi.

Sisun viennissä painopistealueita ovat Norja, Venäjä sekä sotilaskäyttöön suunniteltujen Sisu maastokuorma-autojen siviilisovellutusten tarjoamat vaativat käyttötehtävät Keski-Euroopassa. Näistä tuotteista tarjoustoiminta on jo käynnissä.

Kysynnän kasvun taustalla on Korhosen mukaan koko henkilöstön vahva sitoutuminen uuden Sisu Polar malliston kehittämiseen sekä sidosryhmien luottamus Sisun tulevaisuuteen.

- Yhtiön osakkaat ovat solmineet Finnveran ja Nordean kanssa rahoitusratkaisun, jonka avulla turvataan toiminnan kasvun aiheuttama pääoman tarve. Tämä lisärahoitus antaa mahdollisuuden yhtiön pitkäjänteiseen kehitystyöhön sekä vientitoiminnan vahvistamiseen, Korhonen sanoo.

Sisu Auton osakkaina ovat Timo Korhonen, Olof Elenius ja talousjohtaja Maija Elenius. Yhtiön toiminnan vakiinnuttua konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2007 toiminut Olof Elenius on luopunut päivittäisistä operatiivisista toiminnoista, mutta jatkaa hallituksen jäsenenä.

Timo Korhonen on siirtynyt Eleniuksen tilalle konsernin hallituksen puheenjohtajaksi ja toimii myös Sisu Auton toimitusjohtajana.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO FE ELECTRIC
Volvo esitteli sarjatuotetun täyssähkökuorma-autonsa. Auto, tekniikka ja kuljetus pääsi ensimmäisten joukossa sen puikkoihin.

VUODEN KUORMA-
JA PAKETTIAUTO SUOMESSA 2020

Auto, tekniikka ja kuljetus on jälleen yhdessä lukijoidensa kanssa valinnut vuoden hyötyajoneuvot.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Vastaantulevassa autossa pistävän valkoiset valot sokaisevat. Tiedätkö että ne aiheuttavat toimintahäiriön näkösoluille silmissäsi..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 29.02.2020 08:32 ]