Raaheen uusi terminaali

Sähköposti Tulosta PDF
 Raahessa Lapaluodon satamanosassa syyskuussa käyttöön vihitty uusi kontitusterminaali tehostaa vientiä nopean ja sujuvan merikonttien pakkaamisen avulla.

Terminaali on osa Raahen sataman pitkäaikaista kehitystyötä sekä erikoisterästuotteisiin keskittyvän Ruukin logistiikan kehittämistä.

Terminaali on Perämeren alueen ensimmäinen automatisoitu ja modernisti varusteltu kontitusterminaali.

Terminaalin pituus on 132 m, leveys 45 m ja pinta-ala 5 940 m2. Varusteina on siltanosturi (Satateräs Oy), jossa raahelaisen Bofo Oy:n toimittamat levynippunostimet sekä Loadplate-kontituslaite ja kosteuden hallintajärjestelmä.Terminaalin pituus on 132 m, leveys 45 m ja pinta-ala 5 940 m2. Varusteina on siltanosturi (Satateräs Oy), jossa raahelaisen Bofo Oy:n toimittamat levynippunostimet sekä Loadplate-kontituslaite ja kosteuden hallintajärjestelmä.

Terminaalin tekee kiinnostavaksi sen moderni varustelu.
Terminaalissa on siltanosturi, jossa on levynippunostimet, automaattinen kontituslaite sekä kosteuden hallintajärjestelmä. Lisäksi käytössä on runsaasti varastotilaa ja useita automaattiovia, joiden ansiosta tuotteiden siirtely ja varastointi sujuu helposti.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 16.07.2024 19:34 ]

Mainospalkki