Suomalainen rengastestaaja maailman joka kolkkaan

Sähköposti Tulosta PDF
Maailman suurin tyyppihyväksyntöjä myöntävä viranomaistaho, hollantilainen RDW, on nimennyt  Test World Oy:n ilmoitetuksi tutkimuslaitokseksi.

Tiukat turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen liittyvät tyyppihyväksyntätestit vaaditaan kaikilta tieliikennekäyttöön myytäviltä renkailta. Nimeämisen jälkeen Test World Oy pystyy tarjoamaan tyyppihyväksyntäpalveluitaan maailman joka kolkkaan.
"Saamamme status lisää merkittävästi Test World Oy:n kilpailukykyä kansainvälisillä rengastestausmarkkoilla. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ensimmäisistä tuotekehitystestauksista aina lopulliseen viranomaishyväksyntään saakka", toteaa toimitusjohtaja Harri Eskelinen.

"Yhteistyömme kansainvälisten viranomaisten vahvistaa entisestään paikkaamme alan terävimmässä kärjessä ja samalla nostaa suomalaisen insinööriosaamisen mainetta", kertoo Test World Oy:n tyyppihyväksyntäosaston johtaja Turo Tiililä.

Test World Oy on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama autojen ja renkaiden testaamiseen erikoistunut Inarilainen yritys, jonka toimialaan kuuluvat lisäksi tyyppihyväksyntä- sertifiointi- ja tuotetestaukset. Pääosa toiminnasta tapahtuu talvikausina Ivalossa, jossa yrityksellä on pääkonttorinsa lisäksi kaksi erillistä testialuetta. Yritys toimii myös Helsingissä, jossa sijaitsevat tyyppihyväksyntä-sertifiointi- ja tuotetestausosastot.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

SÄHKÖINEN KULJETIN
Mersun pienempi pakumalli on uudistunut yhteistyössä Renaultin kanssa.Eli Citan on pitkälti sama auto kuin Kangoo, mutta kyllä Citan ihan mersulta tuntuu.

SÄILIÖKALUSTO
Säiliöyhdistelmät ovat lähtökohtaisesti tehtäväänsä räätälöityjä, ja niillä kuljetetetaan monenlaisia nestemäisiä tuotteita.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"On varoittavia esimerkkejä takseista, jotka eivät ole takseja. On vain keltainen kupu auton katolla ja kuljettajana ammattitaidoton henkilö..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 10.12.2023 15:43 ]

Mainospalkki