Auto, tekniikka ja kuljetus 4/2020 ei ilmesty, 5/2020 tekee tuloa

Sähköposti Tulosta PDF
Koronaviruksen seurauksena maamme auto- ja kuljetusala kärsii yhä pahasti. Liikenne on hiljentynyt jopa yli 40%. Polttoaine- ja öljykauppa on hiipunut vastaavasti. Hyötyautojen, perävaunujen, päällirakenteiden ja tarvikkeiden myynti on käytännössä pysähtynyt.
 
Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden tärkein tulolähde, ilmoitusmyynti, on seisahtunut täysin. Lehden julkaisu on pakko keskeyttää tilapäisesti. Seurauksena lehden numero 4/2020 ei ilmesty. Lehden tilaajille tilausaikaa jatketaan vastaavasti.
 
Lehden seuraava numero, Auto, tekniikka ja kuljetus 5/2020, on sisältönsä osalta työn alla. Kuljetusalan arki on selkiytymässä. Se avaa myös mahdollisuudet kustannusten peittämiseen ja numeron 5/2020 julkaisemiseen aikataulun mukaisesti kesäkuussa 2020.
 
B Yhtiöt Oy
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

ROKOTE KORONAA VASTAAN
Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

VTV PALJASTUI JO 2019
VTV:n raportti LP:n lakkauttamisen seurauksista on paljastunut törkeästi vääristellyksi. Lehtemme kirjoitti näistä manipuloinneista jo 2019.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Pääjohtaja Tytti Yli-Viikarin johdolla Valtiontalouden tarkastusvirasto on jäänyt kiinni tarkastusraporttiensa muuntelusta tarkastettavien eduksi...""  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 10.05.2021 20:51 ]