Airbusin Yhdysvaltain-tehtaan rakentaminen alkaa

Sähköposti Tulosta PDF
Kuva Hampurin kokoonpanohallistaKuva Hampurin kokoonpanohallista

Airbusin A320-lentokoneiden tuotannon käynnistyminen Yhdysvalloissa otti askeleen eteenpäin, kun Airbus-tehtaan rakentaminen käynnistyi Mobilessa, Alabamassa eilen.

Airbusin uusi A319-, A320- ja A321-koneita valmistava tehdas sijaitsee Mobile Brookley Aeroplexissä.

Suunnitelmien mukaan tuotanto alkaa tehtaalla vuonna 2015 ja ensimmäiset Mobilessa kootut lentokoneet toimitetaan asiakkaille vuonna 2016.

Kun tuotanto saadaan täyteen vauhtiin, tehdas ja siihen liittyvät laitokset tuottavat enimmillään neljää lentokonetta kuukaudessa. Tämä vastaa jopa 1000 ammattilaisen työpanosta.

Airbus on jo vahvasti läsnä Alabamassa, jossa sijaitsee yhtiön yli 200 hengen tekninen keskus. Toinen, suurempi tekninen keskus on Wichitassa, Kansasissa. Lisäksi Airbusilla on varaosavarasto Virginiassa, koulutuskeskus Floridassa ja hallintoon yhteyksiä hoitava toimisto Washington DC:ssä.

Lennonjohtotuotteita ja -palveluja tuottava Metron Aviation -tytäryhtiö toimii Virginiassa, missä on myös Airbusin Amerikan-toimintojen päämaja. Kaikkiaan Airbus työllistää tällä hetkellä yli 1 000 ihmistä Yhdysvalloissa.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UUSI AIKAKAUSI
Futuristisesti suunniteltu ProCabin-ohjaamo merkitsee Mercedes-Benz Actros-malliston päivitystä uudelle aikakaudelle.

VILLILÄNSI JATKUU
Suuresta taksiuudistuksesta on jo useita vuosia. Lähes heti todettiin että pieleen meni ja korjattavaa riittää. Aikaa kuluu ja edelleenkään mitään ei tapahdu.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Virastojen ja virkamiesten määrä on Suomessa kasvanut yli äyräidensä. Apulaisiksi tarkoitetut ovat kasvaneet herrakansaksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 30.04.2024 20:53 ]

Mainospalkki