Total Tyre Care -palvelupaketti kuljetusliikkeille

Sähköposti Tulosta PDF
 Bridgestone on kehittänyt kuorma-autonrenkaisiin liittyviä erilaisia lisäpalveluita sisältävän Total Tyre Care -palvelupaketin.

Sen tarkoituksena on auttaa liikennöitsijöitä ajokalustonsa suorituskyvyn maksimoinnissa mahdollisimman pienin kustannuksin.

Total Tyre Care -palvelu auttaa asiakkaita pitämään renkaisiin liittyvät kustannukset kurissa ja samalla maksimoimaan kalustonsa renkaiden käyttöiän.

Palvelupakettiin on sisällytetty kaikki renkaiden hallinnassa tarvittavat palvelut. Saatavilla on kaksi erilaista, muokattavissa olevaa sopimusta: Comfort4Fleet, johon sisältyvät kaikki palvelut tiettyyn kilometripohjaiseen hintaan ja muunneltava Flex4Fleet, jossa liikennöitsijät voivat valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan palveluratkaisun.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MAASTOLEIJONAT
Hieman hintelämmillä kamppeilla pärjää pikitieverkolla, mutta maastoon siirryttäessä kasvavat kalustovaatimukset ihan eri mittoihin.

VALOA PIMEYTEEN
Syksyn märkä, musta asfaltti ja pitkä talvi ovat kohta käsillä. Nyt on oikea hetki tarkistaa omien valojen teho, kunto ja oikea suuntaus.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Sen minkä isopappa perusti ja pappa jatkoi sinnikkäästi taistellen ja raataen verottajaa ja oman maansa viranomaisten tyhmyyttä vastaan...  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 16.09.2021 13:26 ]