Bridgestone laajentaa moottoripyörän renkaiden verkkosivustoaan

Sähköposti Tulosta PDF

Bridgestone on laajentanut uutta moottoripyörän renkaiden verkkosivustoaan Euroopassa ja  julkaissut siitä 18 eri kieliversiota, joista yksi on suomenkielinen.

Sivustolla kävijä valitsee ensin ajotapansa, minkä jälkeen hän saa parhaiten tarpeitaan vastaavia tietoja.

Sisältö määräytyy kävijän valintojen mukaan.

Ennen sivuston kehittämisen aloittamista Bridgestone teki kuluttajatutkimuksen, jossa Euroopan viiden suurimman markkina-alueen moottoripyöräilijöiltä kysyttiin, mitä he odottavat sivustolta. Heidän vastauksensa oli: ”tarpeellisia tuotetietoja” ja ”mahdollisimman vähän kikkailua”.
Tutkimuksessa määriteltiin myös seitsemän erilaista moottoripyöräilijän tyyppiä kilpa-ajajista työmatkoja skootterilla ajaviin.
Kun moottoripyöräilijät valitsevat sivustolla ”ajotyylinsä”, tämän profiilin mukaan mukautetut tiedot esitetään selkeästi ja yksinkertaisesti.

Sivuston sisältö on järjestetty kolmeen pääalueeseen: MOOTTORIPYÖRÄN RENKAAT (rengasmallistot, kävijän moottoripyörä ja  rengaskoko), TIEDOT (rengasarviot, uutiset ja vinkit) ja JÄLLEENMYYJÄHAKU.
Ajotyylin valinnan lisäksi valinnan voi tehdä koon, rengasmalliston tai renkaan nimen mukaan tai valitsemalla oman moottoripyöränsä tai skootterinsa.


Sivusto http://moto.bridgestone.fi
 
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MAASTOLEIJONAT
Hieman hintelämmillä kamppeilla pärjää pikitieverkolla, mutta maastoon siirryttäessä kasvavat kalustovaatimukset ihan eri mittoihin.

VALOA PIMEYTEEN
Syksyn märkä, musta asfaltti ja pitkä talvi ovat kohta käsillä. Nyt on oikea hetki tarkistaa omien valojen teho, kunto ja oikea suuntaus.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Sen minkä isopappa perusti ja pappa jatkoi sinnikkäästi taistellen ja raataen verottajaa ja oman maansa viranomaisten tyhmyyttä vastaan...  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 24.09.2021 05:17 ]