Scania-uutta

Sähköposti Tulosta PDFScania Streamline on mallinimi  G- ja R-sarjan kaukoliikenteeseen tarkoitetuille autoille, joiden polttoainetaloutta on kohennettu uudella pienivastuksisella muotoilulla ja ilmanohjainsarjoilla.

Scania Opticruisen uusi malli tarjoaa useita toimintatilavaihtoehtoja.
Polttoaineensäästön maksimoimiseksi uusi Economy-tila on integroitu Scania Active Prediction - järjestelmään. Polttoaineensäästöt kaukoliikenteessä ovat tehtaan mukaan jopa 8 prosenttia uusilla, tehokkaammilla toisen sukupolven Euro 6-moottoreilla. Vastaavat säästöt Euro 3/4/5-koneilla ovat viitisen prosenttia.

Uusia palveluja on suunniteltu auttamaan kuljettajia ja yrittäjiä heidän päivittäisessä työssään sekä toiminnassa korjaamon kanssa. Korjaamokäyntien lyhentämiseksi Scania-korjaamot voivat nyt ladata diagnoositiedot langattomasti etänä.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 12.07.2024 19:21 ]

Mainospalkki