Toyota julkisti Hiacen seuraajan

Sähköposti Tulosta PDF
Uusi Toyota ProAce on Hiacen seuraajaUusi Toyota ProAce on Hiacen seuraaja

Toyota julkaisi tänään lisätietoja uudesta tonniluokan umpipakettiautostaan.
ProAce-niminen uutuus laajentaa Toyotan mallistoa Euroopan tavara-automarkkinoilla.

Uusi ProAce tulee saataville kahdella eri koripituudella ja -korkeudella. Tavaratilan koko tulee olemaan 5 m3, 6 m3 tai 7 m3, riippuen auton korivaihtoehdosta.

Kuljettajan puoleiselle kyljelle on saatavissa liukuovi ja taakse voi valita 270 astetta avautuvien pariovien sijaan ylhäältä saranoidun takaluukun. Haluttaessa tavaratilan saa sivuikkunoilla.Kuljettajan puoleiselle kyljelle on saatavissa liukuovi ja taakse voi valita 270 astetta avautuvien pariovien sijaan ylhäältä saranoidun takaluukun. Haluttaessa tavaratilan saa sivuikkunoilla.

Turvallisuus varusteisiin kuuluvat vakiona lukkiutumattomat jarrut, VSC-ajonvakautusjärjestelmä sekä päiväajovalot.

Lisävarustevalikoimaan kuuluu VSC-järjestelmän lisätoimintona eri ajo-olosuhteille säädettävä vetoluistonesto, joka tarjoaa parempaa turvallisuutta.

Korkea istuma-asento, monipuoliset ajoasennon säädöt sekä laaja tuulilasi parantavat ProAcen käyttömukavuutta. Korkea istuma-asento, monipuoliset ajoasennon säädöt sekä laaja tuulilasi parantavat ProAcen käyttömukavuutta.

Voimanlähteet

Toyota ProAcen dieselmoottoreiden valikoimaan kuuluu: 1,6 litran dieselmoottori (90 hv / 180 Nm) 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla.
2,0 litran versiot (128 hv / 320 Nm ja 163 hv /340 Nm) tulevat markkinoille 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.
Suurempitehoisen 2,0 litran moottorin yhteyteen on mahdollista valita 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Pitkä toimintasäde

Polttoainetankin tilavuus on 80 litraa ja näin uuden ProAcen toimintasäde 2,0 litran moottorilla on jopa 1 250 km ilman tankkausta.

Ensimmäiset toimitukset alkavat vuoden 2013 toisella neljänneksellä.Ensimmäiset toimitukset alkavat vuoden 2013 toisella neljänneksellä.

Uuden Toyota ProAcen myynti alkaa Toyota-jälleenmyyjäverkostossa ympäri Euroopan vuoden 2013 alkupuolella, jolloin myös Suomeen tuotava mallisto ja sen varustelu julkaistaan.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 21.07.2024 04:15 ]

Mainospalkki