Ford Ranger voitti International Pick-up Award 2020 -palkinnon

Sähköposti Tulosta PDF

Ruotsissa järjestettyjen kolmepäiväisten testien perusteella viidestä ehdokkaasta voittajaksi valikoitui Ford Ranger. Uusi Ranger vei voiton ympäristöystävällisellä voimanlähteellään ja uusilla turvallisuusvarusteillaan.

Viidennen kerran järjestetyssä kilpailussa Ranger kilpaili uutta Mitsubishi L200:aa, uudistettua Nissan Navaraa ja Renault Alaskania sekä Toyota Hiluxia vastaan.

International Van of the Year -tuomariston puheenjohtajan Jarlath Sweeneyn mukaan tuomariston 18 jäsenen äänestys oli kuitenkin tiukka.

- Vain kuusi pistettä erottivat kaksi parasta kilpailijaa lopullisessa ääntenlaskussa. Ford Ranger sai 78 pistettä, Mitsubishi L200 72 pistettä, ja kolmanneksi tuli Toyota Hilux.

Tuomariston jäsenet pitivät Rangeria monipuolisimpana ja huomauttivat, että se myös myy parhaiten, koska edellinen versio yhdessä uudistetun mallin kanssa hallitsee Euroopan markkinoita lähes 30 prosentin osuudella.

- Pisteitä jaettiin kullekin ajoneuvolle voimansiirtotehokkuuden, lastauskapasiteetin, kuljettajan ja matkustajan mukavuuden ja turvallisuuden sekä liiketoiminnan kokonaiskustannuksiin perustuen, Sweeney lisäsi.

Ford Ranger on voittanut International Pick-up of the Yearin aiemmin vuonna 2013. Kommentoidessaan Rangerin menestystä lehdistölle ja yleisölle, Ford hyötyajoneuvojen toimitusjohtaja Hans Schep totesi.

- Olemme iloisia siitä, että IPUA-tuomaristo on tunnustanut Rangerin meriitit toisen kerran, mikä on todistus Euroopan suosikki-pick-upin pysyvästä vetovoimasta. Uudella voimansiirrolla ja parannetuilla ominaisuuksilla Ranger, puhumattakaan uudesta jännittävästä Raptor mallista, ovat täysillä pelissä mukana, Schep sanoi.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

AJOVALOT JA NÄKEMINEN
Älykäs ammattiajo -projekti alkoi 1.9.2020. Jo nyt on tarjolla simulaattoritestejä kuljettajan liikennenäön selvittämiseksi.

FinnMETKO 2020
Hiljaisen tapahtumakesän jälkeen FinnMETKO 2020 järjestettiin Jämsässä syyskuun alussa. Toivoa tulevaan oli ilmassa.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Verorasitettu metsäteollisuus on pakotettu hakemaan "maailman halvimpia kuljetuksia" tuotteilleen. SDP, SAK, AKT ja EK avittavat...""  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 19.09.2020 12:05 ]