EU tutkii öljykartellia

Sähköposti Tulosta PDF
EU-komissio on pyytänyt Nesteeltä tietoja epäillystä öljy-yhtiöiden hintakartellista Euroopassa. Myös Euroopan kolmanneksi suurimmalta, Ranskan Totalilta on pyydetty tietoja.
Kartelliepäilyt lähtivät liikkeelle Unkarin bio-polttoaineita valmistavan Pannonia Ethanolin tehtyä valituksen syrjinnästä sen yrityksissä päästä mukaan Platts´n hintalistoille. Epäilyksen alaisia ovat Shell, BP ja Statoil.
Sekä Total että Neste ovat vakuuttaneet yhteistyöhaluaan selvityksissä. Total on tuonut julki epäilynsä mahdollisen hintakartellin olemassa olosta. Statoil on ilmoittanut, että sillä on ehdoton nollatoleranssi kaikkeen, mikä liittyy hintakartelliin öljyalalla.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

SÄHKÖINEN KULJETIN
Mersun pienempi pakumalli on uudistunut yhteistyössä Renaultin kanssa.Eli Citan on pitkälti sama auto kuin Kangoo, mutta kyllä Citan ihan mersulta tuntuu.

SÄILIÖKALUSTO
Säiliöyhdistelmät ovat lähtökohtaisesti tehtäväänsä räätälöityjä, ja niillä kuljetetetaan monenlaisia nestemäisiä tuotteita.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"On varoittavia esimerkkejä takseista, jotka eivät ole takseja. On vain keltainen kupu auton katolla ja kuljettajana ammattitaidoton henkilö..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 07.12.2023 16:05 ]

Mainospalkki