Uutta energiaa kylmäkontteihin

Sähköposti Tulosta PDF

Thermo King E-COOLPAC -akkuratkaisut on suunnitellut, testannut ja valmistanut sveitsiläinen energiajärjestelmien kehittäjä AKSA (AKSA Würenlos AG) yhteistyössä Thermo Kingin kanssa. Akkugeneraattoriratkaisu mahdollistaa kylmäkonttien päivittäiset kuljetukset ja satamasta jakelukeskukseen siirrot ilman suoria päästöjä. Täysin dieselvapaana se mahdollistaa kuljetusyritysten pääsyn erittäin vähäpäästöisille ja nollapäästöisille vyöhykkeille sekä matalan melun kaupunkialueille.

ECS on ensimmäinen logistiikkayhtiö, joka hyödyntää Thermo Kingin E-COOLPAC -akkugeneraattoripaketin etuja kylmäkonttien energialähteenä.
 
Eurooppalainen intermodaalikuljetusten ja integroitujen toimitusketjupalvelujen toimittaja ECS on vastaanottanut uuden E-COOLPAC-akkugeneraattorin Thermo Kingiltä.
 
ECS on logistiikkatoimittaja, joka tarjoaa palveluita intermodaalisiin kuljetuksiin, varastointiin ja kestäviin logistiikkaratkaisuihinintegroituun toimitusketjuun. ECS tarjoaa ovelta ovelle -palveluita Manner-Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa yli 10 000 45 ft:n konttiyksikön, jäähdytysja kylmäperävaunujen ja perävaunujen kalustollaan.
 
ECS on testannut Belgian ja Alankomaiden välisillä reiteillä akkugeneraattorisettiä, joka on asennettu konttirunkoon ja tuottaa virtaa Thermo King Magnum Plus -jäähdytyskonttiin.
 
Projekti heijastaa ECS:n pyrkimystä parantaa toimintojensa ympäristökestävyyttä ja pyrkimystä hyödyntää teknologioita, jotka tarjoavat puhdasta energiaa heidän kylmäkuljetuslaivastolleen. Projekti on jatkoa Thermo King ThermoLite™ -aurinkopaneelien onnistuneelle asennukselle ECS:n perävaunuihin, mikä säästää yhtiölle vuosittain noin 1 000 litraa polttoainetta perävaunua kohden.


E-COOLPAC on pienempi ja kevyempi kuin mikään toinen markkinoilla oleva generaattori ja se sopii mihin tahansa dieselgeneraattoripakettien kanssa yhteensopivaan konttirunkoon.

- Näemme Thermo Kingin kumppanina, joka tukee ja neuvoo meitä pyrkimyksissämme vähentää liiketoimintamme ympäristövaikutuksia, totesi Luc Schouteere, TCL ECS:n koordinaattori.
 
- Olemme seuranneet tarkasti Thermo Kingin teknologiaa ja innovaatioita ja sitä kuinka se voisi auttaa meitä parantamaan toimintaamme ja saavuttamaan strategisia kestävyystavoitteita. Investoimme äskettäin yhdistämällä yli 1000 kylmäkonttia Thermo Kingin TracKing™-telematiikkajärjestelmään hyötyäksemme kalustomme täydellisestä näkyvyydestä. Kun Thermo King kehotti meitä käyttämään uusia dieselvapaita akkugeneraattoreita kylmäkonttiemme virtalähteenä, päätimme kokeilla sitä.
 
- Thermo King on sitoutunut toimittamaan luotettavaa, innovatiivista teknologiaa, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin sekä tänään että huomenna, sanoi Thermo Kingin asiakkuuspäällikkö Alain van Schaik.
 
- Uudet E-COOLPAC-akkugeneraattorisetit edustavat pyrkimystämme tarjota täysin sähköistettyjä ratkaisuja kylmäketjun jokaiseen segmenttiin. Olemme sitoutuneita työskentelemään tiiviissä yhteistyössä ECS:n ja muiden asiakkaidemme kanssa tarjoamalla heille innovaatioita ja neuvoja heidän muuntaessaan kalustoaan kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja pysymään tulevien säädösten edellä.

Teksti | Martti Peltonen, kuvat | Thermo king

TILAA AUTO, TEKNIIKKA JA KULJETUS   |   LUE DIGILEHTI
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 16.07.2024 17:55 ]

Mainospalkki