Osallistu adressiin – kabotaasi pelottaa

Sähköposti Tulosta PDF

kabotaasi on maan sisäinen kuljetus kulkuneuvolla, joka on rekisteröity toiseen maahankabotaasi on maan sisäinen kuljetus kulkuneuvolla, joka on rekisteröity toiseen maahan

Actie in de Transport Finland – nimisen adressin tarkoituksena on ottaa kantaa kuljetusalalla villinä rehottavaan "hintojen polkemiseen".

- 2014 kaavailtu kabotaasin vapautuminen olisi viimeinen niitti suomalaiselle kuljetusalalle. Kabotaasivapaus oikeuttaisi muun maan rekisterissä olevien ajoneuvojen hoitaa myös Suomen sisäistä liikennettä. Jo nyt ajoja ajetaan miltei tappiolla, mitä sitten seuraa jos Suomenkin sisäisessä liikenteessä vapautuu markkinat: "Kuka halvimmalla ajaa".

Kabotaasin vapauttaminen vaikuttaa myös muihin kuin vain kuljetusalaan. Seuraavina kärsijöinä ovat automyyjät/maahantuojat, korjaamot, ravintolat/huoltamot ja niiden työntekijät, rahoituslaitokset, kirjanpitäjät/tilitoimistot, mainosala/teippaajat/automaalarit. Niin ja valtio edelleen vähenevine verotuloineen, sanoo adressiin nimiä keräävä Kari Keränen asiaan liittyvällä nettisivulla.

Adressin voi allekirjoittaa osoitteessa:

http://www.adressit.com/actie_in_de_transport_finland
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

DAF:n UUSI MALLISUKUPOLVI
DAF on tuomassa markkinoille uutta mallisukupolvea, joka toimii jatkossa kuorma-autovalmistajien tasomittarina.

POWER TRUCK SHOW
Viime vuonna koronan takia peruttu Power Truck Show tekee elokuussa näyttävän paluun Härmän Power Parkissa.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Julkisilla kulkuneuvoilla kulkeva, jalankulkija ja pyöräilijä, ei käsittele päivittäin yhtä paljon rahaa kuin autoilija keskimäärin...""  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 30.07.2021 18:50 ]