Pakettiautoja töihin tai vapaa-ajalle

Sähköposti Tulosta PDF

Hyötyajoneuvokeskus on erikoistunut myös pick-up -ajoneuvojen varusteluun ja tuotteisiin. Yrityksellä on laaja valikoima käytettävyyttä lisääviä varusteita kuten lavakatteita ja lavakansia, jotka toimivat Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Oikeilla varusteilla peruspakettiauto tai pick-up taipuu tehokkaaksi työvälineeksi moneen käyttötarkoitukseen. Hyötyajoneuvokeskus räätälöi ajoneuvot pitkällä kokemuksella.
 
Lahdessa ja Vantaalla toimiva Hyötyajoneuvokeskus on reilun kymmenen vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa ajoneuvovarustelun parissa. Parikymmentä varustelun osaajaa työllistävä, Samuel Turusen ja Eemeli Nummelan luotsaama yritys suunnittelee ja rakentaa vuosittain lähes tuhat asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaavaa ajoneuvovarustelua. Yrityksen ominta aluetta ovat huoltoautot, retkeilyajoneuvot ja jatko-ohjaamoiden varustelut yhdessä pickup -varustelujen kanssa.


Hyötyajoneuvokeskus on toiminut Bott-huoltoautokalusteiden maahantuojana kohta vuosikymmenen ajan.
- Saksassa valmistettava Bott on erittäin korkealaatuinen kaluste, jonka suosio maailmalla kasvaa jatkuvasti. Merkki on saavuttanut markkinajohtajan aseman maailmassa muun muassa onnistuneen tuotekehityksen ansiosta. Alumiinirakenteisena se on erittäin kevyt, kestävä ja turvallinen käytössä, painottaa Turunen.

- Haluamme tarjota asiakkaille tehokkaan ratkaisun, joka syntyy laadukkailla tuotteilla sekä ammattitaitoisella henkilöstöllä, avaa toimitusjohtaja Samuel Turunen.
 
Turusen vuonna 2012 perustama yritys on toimintansa aikana kasvanut muun muassa tuotevalikoimaa laajentaen. Alkuvuosina yrityksessä keskityttiin paljolti ajoneuvojen varusteluun, mutta pian toimintaa laajennettiin omalla maahantuonnilla sekä Vantaalle perustetulla toimipisteellä.


Hyötyajoneuvokeskuksen tuotanto ja osaaminen mahdollistaa monipuolisen ja asiakkaiden toiveiden mukaisen, räätälöityjen ajoneuvojen varustelun.

- Maahantuontivalikoimamme kattaa laajalti ajoneuvovarusteluun liittyviä tuotteita kuten ajoneuvokalusteet, lavakatteet ja muut pick-up varusteet. Tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista tuotteista, jotka ovat kestäviä ja turvallisia käyttää.
 
Lahtelaistoimija laajensi palveluverkostoaan nopeasti myös päämarkkina-alueelle pääkaupunkiseudulle.
 
- Vantaan toimipisteessä tehdään paljon nopeita varusteluja isompien töiden keskittyessä Lahden toimipisteeseen, jatkaa Turunen.


Suosiotaan lisäävät sähköautot asettavat omat haasteensa ajoneuvovarustelijoille niin asennuksen kuin painonkin puolesta. Samuel Turusen mukaan keveillä Bott vario 3 -kalusteilla saadaan aikaan hyvä kantavuus ja asennukset hoituvat vaivatta käyttämällä Bott-pohjalevyä.

Varustelulla tehokkuutta ja turvallisuutta
Ajoneuvovarustelun laajuus ja siten myös hintahaarukka vaihtelevat paljolti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Turusen mukaan peruspakettiautosta saadaan toimiva huoltoauto jo muutaman tuhannen euron investoinnilla. Toisena ääripäänä on käyttäjää sekä työssä että vapaalla palveleva retkeilyauto, jossa on panostettu matkustamon mukavuuteen, äänentoistoon ja tavaratilan toimivuuteen.
 
- Meille on vuosien saatossa rakentunut konseptimallisto, josta monesti lähdetään liikkeelle yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteistyössä myyjien kanssa etsimme kullekin asiakkaalle ne parhaat ratkaisut ja lopputulos on monesti yksilöllinen palvellen parhaiten juuri kutakin käyttäjää. Olenkin sanonut monesti, että asiakas tuo ongelmansa meille ratkottavaksi, painottaa Turunen.
 
Ajoneuvovarustelun osaajan mukaan ajoneuvokalustoon panostaminen kannattaa monestakin syystä. Näistä tärkeimpänä Turunen näkee turvallisuuden ja työn tehostumisen.
 
- Tekemämme varustelu päätyy monesti ammattikäyttöön, jolloin tehokkuudella on iso merkitys. Valaistuksen ja helppokäyttöisten hyllyjen ansiosta kaikki työssä tarvittavat tarvikkeet ja työvälineet löytyvät helposti, mikä lisää työn tehokkuutta. Järjestyksessä oleva auto on mielestäni myös imagokysymys, perustelee Turunen ajoneuvovarustelun merkitystä.


Ajoneuvovarustelun parissa pitkään työskennellyt Samuel Turunen perusti Hyötyajoneuvokeskuksen vuonna 2012.
- Palvelemme asiakkaitamme toteuttamalla laadukkaita ja monikäyttöisiä ratkaisuja työhön ja vapaa-aikaan. Asiakaskuntaamme kuuluu niin kaupungit ja kunnat, yritykset kuin yksityisetkin käyttäjät.

- Eikä väheksyä sovi myöskään kolariturvallisuutta, jatkaa Turunen.
 
Hyötyajoneuvokeskus käyttää työssään mahdollisimman paljon valmiita komponentteja, joskin varustelussa tehdään huomattavan paljon myös itse. Lahden toimipisteestä löytyy sekä metallipaja, puuverstas että verhoomokin.
 
- Meillä on ihan huipputekijät tällä tuotannon puolella. Heidän osaamisensa avulla asiakkaidemme ja myyjiemme luomat visiot muuntuvat todellisiksi työvälineiksi, kiittelee Samuel Turunen.

Teksti, kuvat | Ari Perttilä

TILAA AUTO, TEKNIIKKA JA KULJETUS   |   LUE DIGILEHTI
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 16.07.2024 18:38 ]

Mainospalkki