Puolustusvoimille merkittävä tunnustuspalkinto

Sähköposti Tulosta PDF
Tunnustuspalkinnon otti vastaan puolustusvoimien logistiikkapäällikkö, prikaatikenraali Timo Rotonen ja insinöörikomentajakapteeni Ilmo Suurnäkki.Tunnustuspalkinnon otti vastaan puolustusvoimien logistiikkapäällikkö, prikaatikenraali Timo Rotonen ja insinöörikomentajakapteeni Ilmo Suurnäkki.
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry myönsi vuoden 2012 Kuljetuskuution Puolustusvoimille.
 
Tunnustuspalkinnolla SKAL haluaa arvostaa Puolustusvoimien huomattavaa pitkäaikaista panostusta raskaan liikenteen kuljettajien koulutuksessa.

Siviilipuolen kuljettajakoulutuksen vähentyminen sekä kuljettajien ikääntyminen tuovat mukanaan kuljettajapulan toimialalle joka tarvitsee noin 5000 uutta C-kortillista kuljettajaa vuosittain. Puolustusvoimat kouluttaa vuosittain noin 3 500 kuorma-auton kuljettajaa ja on siten merkittävin alan kouluttaja Suomessa.
 
Kuljetuskuutio on tunnustuspalkinto, jonka Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry myöntää vuosittain määrätietoisesta työstä suomalaisen kuljetuselinkeinon hyväksi.
Vuoden 2011 Kuljetuskuutio myönnettiin Autoliikenteen Työnantajaliiton ALT ry:n silloiselle toimitusjohtajalle Hannu Parvelalle.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 29.03.2024 13:24 ]

Mainospalkki