Kaarihalli nousee nopeasti

Sähköposti Tulosta PDF

Veljekset Toivasen vierekkäiset 65-metriset kalustohallit.

Kemiläinen maanrakennusyritys Veljekset Toivanen säilytti Sotkamon kaivoksella hiekoitusmursketta taivasalla. Murskeeseen sekoittuva lumi ja jää hankaloittivat kovasti levitystyötä.
 
Viime kesänä Toivanen tilasi Kaarirakenteelta kaksi 65-metristä hallia. Hallit valmistuivat syksyllä ja 250 000 tonnia hiekoitusmursketta saatiin varastoitua vielä ennen talven pahimpia tuiskuja.
 
Kaarirakenteen itsekantava kaarihalli nousee betonisten perustuselementtien päälle. Kaaret kasataan maassa muutaman kaaren levyisiksi lohkoiksi, nostetaan paikalleen ja kiinnitetään perustuselementteihin asennettavaan liitosteräkseen. Kaarilohkot kiinnitetään toisiinsa konesaumauksella. Kaarihallin asennus on nopeaa. Se kestää muutamasta päivästä viikkoihin.
 
- Kaarirakenteen teräshallit suunnitellaan ja räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Halleja toimitetaan avaimet käteen- palveluna koko Suomeen. Kun hallin toimitus alkaa perustuksista ja päättyy täysin valmiiseen halliin, on asiakkaalla aikaa keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoiminnan pyörittämiseen, kertoo Kaarirakenteen myyntipäällikkö Jere Kujanpää.


Kaarihalliin mahtuu helposti täyskorkea kuljetuskalusto.
 
Toivasen mielestä Kaarirakenteen toiminta oli ammattimaista.
 
- Yhteydenpito pelasi tosi hyvin, hinnat pitivät kutinsa ja kaikki meni kuten sovittiin, Ari Toivanen tiivistää.
 
Kaarirakenne on pystyttänyt konehalleja, niin maatalouskoneille kuin työkoneillekin. Samantapaista käyttöä on kuljetusyrittäjien kalustohallit.
 
Kaarirakenteelta saa myös kuljetusliikkeiden usein tarvitsemat toimisto- ja sosiaalitilat. Ne toimitetaan Kujanpään mukaan kätevinä tilamoduuleina, joten työmaalla tehdään ainoastaan vesi- ja viemäriliitännät ja tilat ovat sitten heti valmiina käyttöön.
 
Kaarirakenteen halli löytyy mm. Kuljetus Ranta-Pereltä Kokemäeltä. Kaarihalli sopii myös mm. polttoaineiden ja renkaiden varastoksi.

Teksti: Jouni Hievanen, kuvat: Kaarirakenne

TILAA AJOLINJA!
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä

Lue uusimmasta numerosta

LÄNNEN VILJAJUNA
Kuljetusyrittäjä Jarmo Saari kuuluu vannoutuneiden V8-autoilijoiden joukkoon. Hänen näyttävä Scaniansa on yhtenä tähtenä Power Truck Show:ssa.

NÄLKÄMAAN LAULUJA
Nälkämaa Truck Meetingissä vilua ja nälkää karkotettiin toukokuussa 121 esillä olleen auton voimin. Ajolinja oli mukana kyselemässä kuulumisia.

Pääkirjoitukseen
Tilaa lehtiYhteistyössä


[ 21.07.2024 04:55 ]
feed-image Feed Entries

Mainospalkki