Ajolinjan kesänumero iskee voimalla kuljetusyrittäjän arkeen

Sähköposti Tulosta PDF


Ajolinja ilmestyy heinäkuun alussa vahvalla sisällöllä. Autovarustelu päällirakenteineen ja perävaunuineen on vahvasti esillä.
 
Tarkkalan Kuljetus Riihimäeltä on vahva hakekuljetusten ammattilainen, joka laajentui juuri yritysostolla. Käytiin myös katsomassa Tarkkalan hovihankkijalla I. Laurellilla, miten hakekorit valmistuvat. Esillä on myös Tarkkalan alihankkijan MJM Kuljetuksen näyttävä hakeyhdistelmä.
 
Keravalainen Mika Simo sai ajoon Suomen ensimmäisen XXL-hyttisen FH4-Volvo rekkaveturin, jolla vedetään säiliökontteja. 
 
Kuljetusliike H.Vehviläinen on Karttulasta, esittelyssä on heidän Scaniansa Lipen päällirakenteella ja perävaunulla. On kipit ja lokinsiipikapellit, matalakitkaista muovipintaa lattiassa.
 
Huittislainen Kuorma-autokorjaamo Mäkelän yrittäjä on laajentunut kovasti päällirakenteisiin ja perävaunuihin (AM Automäkinen ja Team Limetec). Mitkä ovat Juha-Pekka Mäkelän mietteet alasta?
 
Tarjolla on myös paljon muuta. Sisältö päivittyy ja laajenee jatkuvasti.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä

Lue uusimmasta numerosta

SÄHKÖLLÄ HÖYSTETTY
Joonas Ranto on ajanut HKK Kuljetuksen Hybrid-Sisulla puolitoista vuotta. Dieselin ja sähkömoottorin kombinaatio on osoittautunut toimivaksi yhdistelmäksi.

AJO- JA LEPOAJAT
Maantiekuljetusten kiistelty liikkuvuuspaketti on osin jo voimassa. Muutoksia tuli elokuussa, luvassa on kiristyksiä ja helpotuksia.

Pääkirjoitukseen
Tilaa lehtiYhteistyössä


[ 19.09.2020 11:23 ]
feed-image Feed Entries