Volvo FH on Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2019

Sähköposti Tulosta PDF
 Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2019 on Volvo FH.Volvo Trucks on tuonut vuoden 2018 aikana monia teknisiä uudistuksia mallistoonsa ja palvelutarjontaansa, muun muassa kuljetusyrittäjää auttavien digitaalisten palvelujen muodossa. Erityisen merkittävä uutuus Volvo Trucksin tarjonnassa on Volvo FH:n kaasukäyttöisten mallien tulo markkinoille.

25-vuotisjuhliaan kuluvana vuonna viettänyttä Volvo FH:ta on tuotu suomalaisille asiakkaille nestemäistä kaasua voimanlähteenään käyttävinä LNG/LBG-versioina. Volvo on kehittänyt kaasumoottorin dieselmoottoria muokkaamalla.

Kaasumoottori on yksi käytännön ratkaisu pitkän matkan kuljetuksille hiilijalanjäljen pienentämisessä. Volvo FH:n LNG-moottorista on 420- ja 460-hevosvoimaiset versiot. Moottori on 90-prosenttisesti sama kuin Volvon D13-dieselmoottori, eikä tehosta ja väännöstä tarvitse tinkiä kaasuun siirryttäessä. Asiakkaiden kokemukset Volvo FH kaasukuorma-autoista ovatkin olleet positiivisia.

Volvo FH-mallin vahvuuksia ovat muun muassa toimintavarmuus ja huoltoverkosto. Ympäristöystävällisyyttä korostava LNG-versio antaa mallistolle tärkeän lisäyksen.

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden toimitus on valinnut yhdessä lukijoidensa kanssa vuoden hyötyauton Suomessa aina vuodesta 1982 alkaen. Myös muut äänestettävissä olleet kuorma-automerkit keräsivät kiitettävästi ääniä.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 28.03.2024 23:00 ]

Mainospalkki