Sähköposti Tulosta PDF
Pääkirjoitus:
Auto, tekniikka ja kuljetus 7/2022

IAA aloitti uuden luvun

Euroopan suurin ja tärkein hyötyautonäyttely IAA Saksan Hannoverissa palasi neljän vuoden Covid-pandemian ja Ukrainakriisin jälkimainingeissa ennätysmäärällä kuljetus- ja logistiikka-alan uutuuksia.
 
Tätä ennen kahden vuoden välein kutsuva Hannover IAA on keskittynyt nykyisyyteen ja lähitulevaisuuteen. Nyt se kiinnitti katseet nykyisyydestä pitkälle tulevaisuuteen aina seuraavalle vuosikymmenelle. Bensiinistä ja dieselistä ei enää ollut hajuakaan kahdessatoista suuressa näyttelyhallissa ja valtavissa ulkoilmatiloissa.
 
Nyt puhui sähkövoima kaikkialla. Ja sen päällä polttokenno-vety. Ajoneuvoissa, perävaunuissa, apulaitteissa ja -välineissä, lisävarusteissa… kaikessa.

 
Lehti joka nyt on käsissänne, meni painoon vain kaksi päivää Hannover IAA:n lehdistöpäivän jälkeen. Lehden toimitukseen kuuden miehen voimalla tuotu aineistomäärä ei ole mahtunut tämän lehden kansien väliin.
 
Me jatkamme Hannover IAA:n aineiston purkamista vielä lehden seuraavassakin numerossa.
 
Lehden tähän numeroon luvatut teema-aiheet, valot ja renkaat, joutuivat väkisinkin luovuttamaan tilaa myös IAA-aineistolle. Etsimme kovasti rengasvalmistajia IAA:ssa. Hämmästykseksemme useimmat suuret kuten Vredestrein, Goodyear, myös Nokian, Pirelli ym. loistivat poissaolollaan. Covid ja Ukrainakriisi ovat kohdelleet kaltoin rengasalaa. Haemme uutta uskoa siihen lehden seuraavassa numerossa.
 
Iloksemme voimme kuitenkin ylpeydellä esitellä tässä lehdessä uuden suuren suomalaisen kansainvälisen tekijän apuvalojen alalla. Sillä ja tämän lehden muulla sisällöllä on hyvä mennä edessä olevaan pitkään ja vaativaan pimeän aikaan.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

SÄHKÖ VS. DIESEL
Vuoden 2023 Arctic Testissämme keskityttiin vertailemaan diesel- ja sähkökäyttöisten jakelu- ja pakettiautojen käyttökustannuksia.

KILOMETRIJAHTI
Mitä, jos mittaisimme Volvo FH Electric rekkaveturin toimintamatkan käytännön testillä? Lähde mukaan tien päälle ja todista tulokset itse.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"En suoralta kädeltä muista, että AKT olisi koskaan kantanut erityistä huolta ammattikuljettajien työpaikoista ja palkoista..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:

 


[ 23.03.2023 02:48 ]


Mainospalkki