Boeing: Lentorahdin määrä kasvaa seuraavat 20 -vuotta

Sähköposti Tulosta PDF
Boeing FreighterBoeing FreighterAmerikkalainen lentokonevalmistaja Boeing arvioi tuoreessa World Air Cargo Forecast 2012/2013 -raportissaan lentorahdin kysynnän kasvavan maailmanlaajuisesti 5,2 prosenttia vuodessa, seuraavan 20 vuoden ajan.

Kasvun siivittämänä Boeing arvioi rahtikonekannan lisääntyvän nykyisestä noin 1700 koneesta 3200 koneeseen vuoteen 2031 mennessä.

Boeingin mukaan kasvu perustuu Aasian talouskasvun mukanaan tuomaan lentoliikenteen kysynnän kasvuun. Kiinassa lentoliikenne kasvaa tällä hetkellä 8 prosenttia vuodessa.
Maailmanlaajuisesti lentoliikenne tulisi kasvamaan arviolta 6,9 prosenttia vuodessa seuraavan 20 vuoden aikana.

Ennusteen mukaan polttoaineiden nousujohteinen hintakehitys tulee tasaantumaan ja koneiden polttoainetalous paranee tulevaisuudessa entisestään.

Pysyvän kasvusuunnan moottorina toimii myös lentorahdin turvallisuus verrattuna maa- tai merikuljetukseen. Nopeus ja turvallisuus löytää aina kannattajansa asiakkaiden keskuudesta.

 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 29.03.2024 11:54 ]

Mainospalkki