Valmis ratkaisu

Sähköposti Tulosta PDF
 Täyssähköisiä pakettiautoja on jo tullut markkinoille, mutta toimintamatkojen rajoitusten takia ne toimivat parhaiten lyhyissä, määrätyissä jakelutehtävissä. Sähköpakettiautojen toimintamatkat eivät vielä veny pidempiin kaupunkien välisiin reissuihin, ainakaan ilman latauspysähdystä.

Fordin Transit Customin ladattava hybridi tarjoaa valmiin ratkaisun tähän ongelmaan. Transit Custom PHEV:issä on hybridijärjestelmä, jossa auton eturenkaiden pyörittämiseen käytetään 92,9 kW:n sähkömoottoria, joka saa virtansa 13,6 kWh:n litiumioniakustosta. Toisena voimanlähteenä on Fordin 1,0 litran EcoBoost-bensiinimoottori.

Hybridiratkaisu mahdollistaa sähkömoottorilla toteutetun päästöttömän ja äänettömän 50 kilometrin ajon yhdellä latauksella. Bensiinimoottori pidentää kokonaisajomatkan 500 kilometriin.  Lue koko artikkeli Transit Custom PHEV:stä Auto, tekniikka ja kuljetuksen numerosta 8/19.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VOLVO VNL 2024
Volvon VNL:ssä esitellyt innovaatiot toteutettiin tavoitteena tehdä kuljettajan työstä helpompaa ja truvallisempaa.

AJOPIIRTURIT
Kuljettajan isoveli täyttää 180 vuotta ja älykäs digipiirturi on tulossa. Kattavassa raportissamme tutkimme piirtureita eilen, tänään  ja huomenna.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Entä vienti- ja ulkomaankauppamme ykkönen, EK ja sen toimitusjohtaja Jyri Häkämies: mitä olette tehneet asian hyväksi..."  
Lue lisää >>



Yhteistyössä:

 


[ 29.03.2024 15:43 ]

Mainospalkki