Mersun E -sarja uudistuu

Sähköposti Tulosta PDF
Mercedes-Benz julkaisi ensimmäiset kuvat uudesta E-sarjalaisesta.
Uudistunut E-sarja nähdään Detroitin autonäyttelyssäUudistunut E-sarja nähdään Detroitin autonäyttelyssä

Suurimmat muutokset kohdistuvat auton koriin, joka on nyt linjoiltaan entistä menevämmän näköinen.

Kylkilinjaa on madallettu, takapään ja keulan ilmettä yksinkertaistettu.
Jatkossa E-sarjalle tunnusomaisena piirtenä olleet erilliset ajovaloumpiot ovat yhtenäiset. 
Vakio- ja Elegance-varustetasossa käytetään kolmilamellista säleikköä. Avantgarde-varustetasossa autoissa puolestaan on tähtitunnuksella varustettu etusäleikkö. Etupuskuria on yksinkertaistettu, ja se ei enää sisällä mitään valotoimintoja.

valittavana ensi kertaa kaksi erilaista keulailmettävalittavana ensi kertaa kaksi erilaista keulailmettä


Päivitettyä tekniikkaa

Tekniikkapuolen uudistukset rajoittuvat pääosin jo olemassa olevan moottoriperheen päivittämiseen vastaamaan nykyistä pienikulutuksisten moottorien kysyntää.

Uudistetussa keskikonsolissa ei ole enää valitsinpyörää. Automaattivaihteiston yhteydessä monitoimiohjauspyörästä löytyvät Direct Select –valitsin sekä vaihdevivut käsin vaihtamista varten.Uudistetussa keskikonsolissa ei ole enää valitsinpyörää. Automaattivaihteiston yhteydessä monitoimiohjauspyörästä löytyvät Direct Select –valitsin sekä vaihdevivut käsin vaihtamista varten.

Taksiautoilijoita kiinnostava valikoima koostuu kuudesta eritehoisesta dieselmoottorista. Kiinnostavimmat vaihtoehdot löytyvät dieselmalliston alkupäästä.
E 200 CDI, E 220 CDI sekä E 250 CDI moottorien kulutuksen luvataan jäävän 4,7–4,9 litraan. Vaihteistopuolelta valittavana on joko kuusi-vaihteinen käsivalintavaihteisto tai 7G-Tronic Plus –automaattivaihteisto.

E-sarjan vakiovarusteisiin kuuluvat peräänajokolareita estävä Collision Prevent Assist -törmäysvaroitin sekä Attention Assist –vireystila-avustin.E-sarjan vakiovarusteisiin kuuluvat peräänajokolareita estävä Collision Prevent Assist -törmäysvaroitin sekä Attention Assist –vireystila-avustin.

Auton virallinen ensiesittely tapahtuu tammikuussa Detroitin autonäyttelyssä. Taksitolpille uusi versio ehtii aikaisintaan ensi kevääksi.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MAASTOLEIJONAT
Hieman hintelämmillä kamppeilla pärjää pikitieverkolla, mutta maastoon siirryttäessä kasvavat kalustovaatimukset ihan eri mittoihin.

VALOA PIMEYTEEN
Syksyn märkä, musta asfaltti ja pitkä talvi ovat kohta käsillä. Nyt on oikea hetki tarkistaa omien valojen teho, kunto ja oikea suuntaus.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Sen minkä isopappa perusti ja pappa jatkoi sinnikkäästi taistellen ja raataen verottajaa ja oman maansa viranomaisten tyhmyyttä vastaan...  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 24.09.2021 05:03 ]