Osallistu adressiin – kabotaasi pelottaa

Sähköposti Tulosta PDF

kabotaasi on maan sisäinen kuljetus kulkuneuvolla, joka on rekisteröity toiseen maahankabotaasi on maan sisäinen kuljetus kulkuneuvolla, joka on rekisteröity toiseen maahan

Actie in de Transport Finland – nimisen adressin tarkoituksena on ottaa kantaa kuljetusalalla villinä rehottavaan "hintojen polkemiseen".

- 2014 kaavailtu kabotaasin vapautuminen olisi viimeinen niitti suomalaiselle kuljetusalalle. Kabotaasivapaus oikeuttaisi muun maan rekisterissä olevien ajoneuvojen hoitaa myös Suomen sisäistä liikennettä. Jo nyt ajoja ajetaan miltei tappiolla, mitä sitten seuraa jos Suomenkin sisäisessä liikenteessä vapautuu markkinat: "Kuka halvimmalla ajaa".

Kabotaasin vapauttaminen vaikuttaa myös muihin kuin vain kuljetusalaan. Seuraavina kärsijöinä ovat automyyjät/maahantuojat, korjaamot, ravintolat/huoltamot ja niiden työntekijät, rahoituslaitokset, kirjanpitäjät/tilitoimistot, mainosala/teippaajat/automaalarit. Niin ja valtio edelleen vähenevine verotuloineen, sanoo adressiin nimiä keräävä Kari Keränen asiaan liittyvällä nettisivulla.

Adressin voi allekirjoittaa osoitteessa:

http://www.adressit.com/actie_in_de_transport_finland
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MAASTOLEIJONAT
Hieman hintelämmillä kamppeilla pärjää pikitieverkolla, mutta maastoon siirryttäessä kasvavat kalustovaatimukset ihan eri mittoihin.

VALOA PIMEYTEEN
Syksyn märkä, musta asfaltti ja pitkä talvi ovat kohta käsillä. Nyt on oikea hetki tarkistaa omien valojen teho, kunto ja oikea suuntaus.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Sen minkä isopappa perusti ja pappa jatkoi sinnikkäästi taistellen ja raataen verottajaa ja oman maansa viranomaisten tyhmyyttä vastaan...  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 24.09.2021 05:19 ]