Sisulle oma jälleenmyyntiverkosto

Sähköposti Tulosta PDF
 Suomalainen Sisu Auto vastaa tiukkaan markkinatilanteeseen vahvistamalla ajotehtävän mukaan räätälöityjen Sisu kuorma-autojen myyntiä ja on perustanut oman, suoraan asiakaskontaktiin perustuvan kotimaan myyntiverkoston.

Samalla Veho Group Oy:n kanssa solmittu automyyntiä koskeva sopimus päättyy.  Korjaamotoiminta jatkuu kuitenkin entisellään.

- Sisu kuorma-autojen kotimaan myyntiin panostaminen on jatkoa siviiliautojen pitkäjänteiselle ja voimakkaalle kehitysohjelmalle, joka käynnistyi Sisu Auton siirtyessä toimivan johdon omistukseen kesällä 2010, sanoo Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen.

Kehitysohjelman päätavoitteena on Korhosen mukaan vahvistaa kotimaisen kuljetusvälineteollisuuden kykyä tukea suomalaisen kuljetusyrittäjän liiketoimintaa. Ohjelman ensimmäinen vaihe tuotti kilpailukykyisen, huippulaatuisen ja kotimaisten asiakasvaatimusten mukaisen uuden Sisu Polar -ajoneuvomalliston.

- Seuraavaksi toteutettu autotuotannon haltuunotto on täyttänyt sille asetetut tavoitteet tuotekehityksen ja tuotannon yhteistyön tiivistämisestä, asiakaskohtaisesta joustavuudesta ja toimitusprosessin nopeuttamisesta. Uudistus on parantanut Sisu kuorma-autojen hintakilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä, sanoo Sisu Auto Trucks Oy:n toimitusjohtaja Petri Reinilä.

- Sisu Polar -autojen laatu, suorituskyky ja käytettävyys ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme. Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2012 -tunnustus on myös merkittävä osoitus tekemämme työn oikeasta suunnasta, Reinilä sanoo.

Asiakasräätälöityjen autojen myynti vaatii erityistä käyttötehtävän mukaista osaamista ja tiivistä työskentelyä yhdessä asiakkaiden kanssa erityisesti nykyisessä markkinatilanteessa.

- Suora yhteys asiakkaan ja tehtaan välillä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden, jolla suomalainen Sisu pystyy selkeästi erottautumaan kilpailijoistaan. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita ratkaisuja suomalaiseen kuljetustarpeeseen Reinilä sanoo.

Myyntiorganisaatio laajenee

Sisu kuorma-autojen kotimaan myynnistä vastaa myyntijohtaja Ossi-Pekka Rossi. Markkinointipäällikkönä toimii Christoffer Weber. Asiakaspalvelussa toimivat lisäksi Roger Tallqvist, Petri Kananen ja Hannu Saarinen, myyntisihteerinä Katja Vahrusheva. Myyntitiimin suora asiakaspalvelunumero on 010 2751.

Alueellinen myyntiorganisaatio laajenee ja se päivitetään Sisu Auton kotisivuille. Vehon, Raskoneen, Hartikaisen ja muiden sopimuskorjaamoiden muodostama maan laajin raskaan kaluston huoltoverkosto palvelee Sisu asiakkaita normaalisti.
 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

UAKKUVOIMALLA PIDEMMÄLLE
Scania esitteli tuote- kehittelyn tuoreimpia helmiä toukokuisessa tilaisuu- dessaan. Maisteltavana oli alueelliseen liikenteeseen tarkoitetut sähköiset voimalinjat.

FORD PRO – ÄLYKÄS TULEVAISUUS
Ford Pro esitteli pk-yrityksille suunnattua digitaalista sovellustaan.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen


 


 

 
"Mielipide laukaisi X:n lukijoissa ennen kokemattoman parjasu- ja ilkkumisvyöryn. Noin 200:n solvausvastauksen joukosta löytyi vain 10 asiallista..."  
Lue lisää >>Yhteistyössä:

 


[ 18.07.2024 23:33 ]

Mainospalkki