DHL Express ilmoitti hinnankorotuksista

Sähköposti Tulosta PDF
  Hinnanmuutosprosentit vaihtelevat maittain ja niitä sovelletaan sopimuskohtaisesti. Hinnanmuutosprosentit vaihtelevat maittain ja niitä sovelletaan sopimuskohtaisesti. DHL Express, kansainvälisten pikakuljetuspalveluiden tuottaja, on tänään ilmoittanut yleisestä korotuksesta kuljetushintoihinsa Euroopan maissa 1.1.2013 alkaen.

Suomessa keskimääräinen hinnankorotus on 4,9 %.

DHL Express tarkistaa hintansa vuosittain ja huomioi silloin yleisen hintainflaation vaikutukset kustannustasoon.
Samalla tarkastellaan myös muita erityisesti pikakuljetusliiketoimintaan vaikuttavia kustannuksia, joita aiheutuu mm. viranomaismääräyksistä, esimerkiksi lisääntyvistä turvallisuusvaatimuksista.

Ulkoisten vaatimusten täyttäminen on aiheuttanut alalle ylimääräisiä kustannuksia, samalla kun sen on täytynyt varmistaa, että toimitusajat ja palvelun laatu jatkavat positiivista kehitystä.
Taannoinen pika- ja pakettikuljetusmarkkinoita luotaava ATKearney-tutkimus toteaakin: ”Kuljetusmäärät ovat viime vuosina jatkuvasti kasvaneet, mutta liikevaihto per lähetys ei ole vielä palannut vuoden 2008 tasolle.

“DHL Expressin globaali hinnankorotus vuodelle 2013 tähtää kohoavien kustannusten kattamiseen. Niihin kuuluvat myös ulkoiset kulut, jotka ovat suorien vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella ja joita emme pysty kattamaan esimerkiksi tuotannon tehostamisella”, sanoo DHL Expressin globaalista toiminnasta vastaava CEO Ken Allen.


 

Lisää kommentti

Pysy otsikon asiassa
ÄLÄ HUUDA! eli käytä isoja kirjaimia
Noudata Suomen lakia ja hyviä tapoja
Jokainen vastaa itse kirjoituksestaan, myös lain edessä


Turvakoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

VETY-DAF
Paccar konserni tekee kahdella mantereella aktiivisesti tukimusta kehittääkseen raskaan kaluston käyttövoimaa.

PÄÄLLIRAKENTEET
Auto, tekniikka ja kuljetuksen teeman mukaisesti selvitimme suurimpien päällirakenne valmistajien tämän hetken kuulumiset.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

 


 

 
"Eikä valvontaa ole! On vain löysä ohjeistus tietyömaan urakoitsijalle, että rajoituksia olisi vain tilanteen mukaan työn ollessa käynnissä..."  
Lue lisää >>


Yhteistyössä:[ 07.12.2021 08:23 ]