Kalmarilta tusina nosturia Brasiliaan

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Santos Brasilin käytössä on mobiilipukkinostureiden lisäksi Kalmarin  konttikurottajia ja raskaaseen käyttöön tarkoitettuja trukkeja.Santos Brasilin käytössä on mobiilipukkinostureiden lisäksi Kalmarin konttikurottajia ja raskaaseen käyttöön tarkoitettuja trukkeja.Cargotec on saanut Santos Brasil S/A:lta lisätilauksen kahdestatoista Kalmar E-One2 -mobiilipukkinosturista. Operaattorilla on tämän tilauksen jälkeen käytössään yhteensä 41 laitetta. 
Nosturit tilattiin Tecon Santosin terminaali 4:n laajennusta varten. Laitteet toimitetaan vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä. Sähköisistä ja ympäristöystävällisistä, 16-pyöräisistä mobiilipukkinostureista tulee leveydeltään 7+1 konttia ja korkeudeltaan 1 yli 6 konttia, ja ne varustetaan Kalmar Smartrail® -ohjaus- ja konttienpaikannusjärjestelmällä.
Kevyt 16-pyöräinen nosturi rasittaa vähemmän terminaalin pintaa kuin perinteiset 8-pyöräiset nosturit. Uudet nosturit varustetaan Bromma-twin-tarttujilla. Tarttujien nostokapasiteetti on 55 tonnia ja ne tunnistavat kuorman painon.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 18.05.2024 18:04 ]



Mainospalkki

Mainospalkki