Sievin turvakenkä nauhattomana

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Boa Roller -nauha- mekanismilla varustettujen jalkineiden mekanismissa nauhat kiristyvät ja vapautuvat ilman solmimista.Boa Roller -nauha- mekanismilla varustettujen jalkineiden mekanismissa nauhat kiristyvät ja vapautuvat ilman solmimista.Sievi tuo uutuutena turvajalkinemarkkinoille Sievi Boa Roller -nauhamekanismilla varustetut jalkineet. Patentoidussa mekanismissa kengän nauhat kiristyvät ja vapautuvat helposti, eikä solmimista tarvita. Jalkineen istuvuus saadaan säädettyä juuri käyttäjälle sopivaksi.
Boaa on helppo käyttää: nostamalla rullan ylös mekanismin lukitus vapautuu ja vastaavasti painamalla rullan alas mekanismi lukittuu. Sopiva kiristys säädetään rullaa pyörittämällä. Nauhamekanismi sulkee jalkineet tasaisesti ilman hankaavia kohtia.
Kiristys ja istuvuuden hienosäätö on helppoa ja onnistuu nopeammin kuin perinteisten kengännauhojen säätö. Pukeminen ja kiristyksen säätö voidaan tehdä yhdellä kädellä, jopa käsineet kädessä. Kun mekanismi on lukittuna nauhat pysyvät luistamatta paikoillaan.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 02.05.2024 23:45 ]



Mainospalkki

Mainospalkki