Puunkuormauksen Suomen mestaruus Pornaisiin

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Puunkuormauksen SM-kilpailu miteltiin Messukeskuksen pihassa Logistiikka-Kuljetus 2015 -messujen yhteydessä. Tehtävästä selviytyi parhaiten Kai Siren Pornaisista, joka voitti ajallaan 5:48 vuoden puunkuormaajamestarin arvonimen. Vuodesta 1989 alalla toimineelle Sirenille kyseessä oli jo kuudes suomenmestaruus.
Toiseksi kilpailussa tuli Kari Heinonen Mikkelistä ajalla 5:58 ja kolmannen sijan nappasi Jori Laine Jyväskylästä ajalla 6:11. Naistensarjan voitti ajalla 8:34 Riitta Kekäläinen Kuopiosta ja veteraanisarjan voittaja oli ajallaan 6:11 Auvo Rautiainen Enosta.
Alkukilpailuissa valitut viisi lääninmestaria ja heidän seitsemän haastajansa kilpailivat puunkuormauksen suomenmestaruudesta Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 12. kesäkuuta. Kilpailijoiden tehtävänä oli purkaa Mercedes-Benz Arocs -vetoautoon lastattu tukkikuorma Hiabin LOGLIFT 108S -nosturia käyttäen ja lastata se takaisin vetoautoon kilpailusääntöjen mukaisesti. 
Taidokkaasti ja nopeasti Hiabin nosturia käytelleet osanottajat antoivat kyytiä tukeille. Kilpailussa kuljettajan piti latoa noin 60 mänty- ja kuusitukkia auton viereen puomiston ulottuman etäisyydelle, ja sen jälkeen latoa puut takaisin autoon. Virhepisteitä tuli puiden putoamisesta, kuorman sivujen epätasaisuudesta tai jos kahmari tai puomisto saivat iskuja.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 16.07.2024 18:28 ]Mainospalkki

Mainospalkki