Miljoona hevosvoimaa valloillaan Alahärmässä

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Tänä viikonloppuna on Härmän vetoradalla mahdollisuus nähdä Euroopan kovinta tractor pullingia. 3.-4. päivinä Kauhavan Alahärmässä kisailee 80 traktoria Euroopan mestaruuksista. Suurimmillaan vetotraktoreissa on voimaa jopa yli 10.000 hevosvoimaa. Härmässä päästetään valloilleen viikonlopun aikana yli miljoona hevosvoimaa!  Kannattaa lähteä itse toteamaan.
Kaikkiaan suomalaisia on mukana kymmenellä traktorilla. Kisassa Valtra Shell Pulling Teamin Johanna Herlevi puolustaa Doris -traktorillaan viimevuotista Euroopan mestaruuttaan.
Pro Stock –luokassa, joka ajetaan sunnuntaina ovat kaikki Valtra Shell Teamin neljä traktoria. Helmi Orvokki on 2,5 ja 3,5 tonnisissa modified-luokissa ja Devil’s Power 3,5 ja 4,5 tonnin luokissa. Minipullereissa ovat Diesel, Stormy Lightning, Ice Cold sekä Another Grave Digger.
Kisojen erikoisuutena nähdään Modified 950 –luokassa yhdysvaltalainen, viisinkertainen Amerikan mestaritraktori kuljettajineen. Ajokki on kiertänyt tämän kesän ajan Euroopan kisoja Hollannin lipun väreissä ja ansainnut kisasijoituksillaan paikkansa EM-kisoihin. On mielenkiintoista nähdä, millä tasolla Amerikan ihme on eurooppalaisiin verrattuna. Kaiken kaikkiaan EM-kisoihin on saapumassa traktoreita 13:sta eri maasta. Ennakoiden mukaan sääkin suosinee Härmän kisoja, joten Alahärmässä kannattaa poiketa lauantaina tai sunnuntaina.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 18.05.2024 11:45 ]



Mainospalkki

Mainospalkki