Euro cupisssa Pro Stock lässähti

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Tractor pullingin Pro Stock –luokan Euro cup –kilpailu koki yllätyspäätöksen, kun Herningin sekä edellinen Puttenin osakilpailu peruttiin sateen takia. Perinteinen Luxemburgin osakilpailu ei ollut tämän vuoden ohjelmassa, joten mitalit jouduttiin jakamaan alkukesän kolmen osakilpailun perusteella.
Pekka Herlevi oli syystäkin harmistunut. Totta kai Euro cup oli pettymys säiden suhteen. Ei ole mukavaa ajaa Suomesta Hollantiin tai Tanskaan turhan takia. Tuntuu siltä, että kilpailu jäi pahasti kesken. Traktoreihin oli tehty ja tekeillä uudistuksia niin turboihin, välijäähdytykseen kuin renkaisiinkin, joita ei nyt päästy käyttämään ainakaan Euro cupissa.
Loppupisteiden perusteella voiton saa Rocky. Ceasar sijoittuu jaetulle toiselle sijalle, Countdown on viides, Sigma Power kuudes ja Doris neljästoista. Doris ei Johanna Herlevin äitiysloman vuoksi osallistunut lainkaan Bernayn osakilpailuun, mikä näkyy loppupisteissä. Doriksella on plakkarissa viime vuoden Euroopan mestarina paikka tämän vuoden EM-kisoihin Alahärmässä 3. ja 4. syyskuuta. Pro Stock -luokka ajetaan sunnuntaina.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 18.05.2024 18:04 ]



Mainospalkki

Mainospalkki