Helteiset Masiinamessut

Sähköposti Tulosta PDF
Kirjanmerkit
Honkajoella, kesäkuun helteessä järjestetyt Masiinamessut täyttivät odotukset, sillä kävijöitä oli hieman yli 10.000. Messuvieraiden suosikkeja olivat kaivukoneasema, jossa jokainen sai kokeilla kaivukonetta, lapsilla oli oma IKH Grand Prix -polkutraktorikisa. Tarjolla oli myös ajonautintoja karting-radalla. Honkajoella ratkottiin myös mestaruuksia kone- ja traktorikuskien sarjoissa.
Maanrakennuskoneenkuljettajien POP SM-kilpailun voitti tänä vuonna nokialainen Janne Leppänen, toinen oli Teemu Huuskonen Jyväskylästä ja kolmas Marko Mäkitalo Kiikoisista.
Traktorin kansallisen taitoajokilpailun voitti Juha Leivo Honkajoelta, toinen oli Petri Mäki-Pantti Kauhajoelta ja kolmas Ville Väre Vihdistä.
Masiinamessuista on tullut yksi koneala suosituista tapahtumista. Näytteilleasettajilta saadun palautteen mukaan messuilla tehtiin myös erittäin hyvin kauppaa. Vilkas kaupankäynti kertoo omaa kieltään myös konealan positiivisista tulevaisuuden näkymistä. Seuraavat Masiinamessut järjestetään 7-9. kesäkuuta 2013.
 

Lisää kommentti


Varmistuskoodi
Päivitä


Lue uusimmasta numerosta

MONITOIMIALUS
Suomen jäänmurtaja- laivaston tuorein tulokas Polaris edustaa laivan- rakennuksen kirkkainta kärkeä maailmassa.

KOHTI NOLLAPÄÄSTÖJÄ
Avaamme uusimmassa lehdessä eri polttoaineiden välisiä eroavaisuuksia, eri käsitteiden selkiyttämiseksi.

Sisällysluetteloon
Pääkirjoitukseen

[ 18.05.2024 17:10 ]



Mainospalkki

Mainospalkki